Η κόρη του Λουκ Πέρι αποκαλύπτει πως ο πατέρας της δεν κηδεύτηκε σε κανονικό φέρετρο

By Evelina Kyrasta May 04, 2019
Thumbnail

Ο αγαπημένος ηθοποιός Λουκ Πέρι πέθανε τον περασμένο Μάρτιο από βαρύ εγκεφαλικό. Ο ξαφνικός χαμός του σόκαρε τόσο την οικογένεια και τους φίλους του όσο και το ευρύ κοινό που τον είχε αγαπήσει πολύ από το ξεκίνημα του.

Η κόρη του αποκάλυψε πως δεν κηδεύτηκε με κλασικό φέρετρο αλλά επέλεξαν έναν πιο ασυνήθιστο τρόπο ταφής αλλά άκρως οικολογικό.

O Λουκ Πέρι ετάφη μέσα σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον «κοστούμι μανιταριού» αντί για ένα παραδοσιακό φέρετρο. Η κόρη του, η Σόφι Πέρι, αποκάλυψε στο Instagram πως αυτό ήταν επιθυμία του ίδιου ο οποίος έμαθε για τη μέθοδο αυτή και είχε ζητήσει όταν έρθει η ώρα να ταφεί έτσι.

«Τον Δεκέμβριο πήγα στο Σαν Φρανσίκσο με δύο καλούς μου φίλους. Ο ένας δεν είχε έρθει ποτέ ξανά στην Καλιφόρνια, οπότε επισκεφθήκαμε το πάρκο Redwoods. Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία τότε. Τώρα τα μανιτάρια έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό για μένα. Κάθε εξήγηση που θα δώσω αδικεί λίγο την ιδιοφυή ιδέα που είναι το κοστούμι από μανιτάρια, όμως βασικά πρόκειται για μια οικολογική μέθοδο ταφής», λέει η κόρη του Λουκ Πέρι.

«Όταν ο πατέρας μου την ανακάλυψε ήταν περισσότερο ενθουσιασμένος από ποτέ. Κηδεύτηκε μέσα σε ένα κοστούμι μανιταριού, ήταν μία από τις τελευταίες του επιθυμίες Πρόκειται για ένα πραγματικά θαυμάσιο πράγμα για έναν υπέροχο πλανήτη και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας».

 

On Instagram @kyrastev