Διατροφή

Το αδυνάτισμα θέλει κόπο, θυσία και στρατηγική!Ο προγραμματισμός, και το να μην χάνεις τα γεύματά σου είναι το παν σε αυτήν την προσπάθεια να χάσεις κιλά.Οι επιστήμονες όμως που δουλεύουν για εσένα,...
February 2, 2019 - 11:00
Πόσες φορές έχει αισθανθεί την ανάγκη να απαλλαγείς από το παράξενο φούσκωμα στην κοιλιά σου; Μερικοί από τους βασικούς λόγους που οδηγούν στο αίσθημα πρηξίματος είναι η κατακράτηση υγρών και η...
January 25, 2019 - 09:30

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles