Αυτά είναι τα top χρώματα για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020!

By Evelina Kyrasta Mar 01, 2020

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ολοκληρώνεται σιγά σιγά και πέρα από τις τάσεις που μας πρότειναν οι σχεδιαστές για τον Χειμώνα, αυτό που κρατάμε είναι και τα χρώματα που θα απασχολήσουν εμάς και τις ντουλάπες μας την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020.

 

Όπως όλα δείχνουν η βιομηχανία της μόδας έχει αρχίσει να υιοθετεί θερμά την ιδέα πως η μοναδικότητα αποτελεί το κλειδί, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα επιλογών και ικανοποιώντας κάθε στυλ και αισθητική.

 

Παρόμοια φιλοσοφία ακολουθούν και τα χρώματα. 

Με την Άνοιξη να σηματοδοτεί την αλλαγή της διάθεσης μας, τολμηρές και φωτεινές αποχρώσεις, ξεκινούν να εισβάλλουν στην καθημερινότητα μας. 

 

Αν θέλεις όμως να θεωρείσαι ανάμεσα στα ενημερωμένα κορίτσια της μόδας, δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα σε λιλά, πράσινο, sky blue, κίτρινο, κόκκινο, bubblegum ροζ και πορτοκαλί-μανταρινί.

 

Το θετικό της υπόθεσης είναι, πως είτε είσαι λάτρης των color blockings, είτε της μονοχρωμίας, φέτος την Άνοιξη θα βρεις πάρα πολλούς τρόπους να εμπλουτίσεις τις εμφανίσεις σου με ενδιαφέροντα στοιχεία και να μην αισθανθείς καθόλου περιορισμένη.

 

Για περισσότερες ιδέες, ρίξε μία ματιά στη gallery πιο πάνω!

Photos: Instagram

On Instagram @kyrastev