3 διαφορετικές χρήσεις του micellar water που θα σου φανούν χρήσιμες

By Evelina Kyrasta May 23, 2020
Thumbnail

Αγαπάς ήδη το micellar water κι όχι άδικα. Τουλάχιστον εγώ μπορώ να σε καταλάβω, αφού αν δοκιμάσεις να κάνεις ντεμακιγιάζ έστω και μία φορά με αυτό το νερό, τότε μάλλον δεν θα το αποχωριστείς ξανά. Ωστόσο, εκτός από το γρήγορο και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ, το micellar water μπορεί να σου φανεί χρήσιμο και σε μερικά ακόμα πράγματα. Μάθε λοιπόν, αυτά τα χρήσιμα tips και είμαι σίγουρη ότι θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. 

  1. Διόρθωσε το μακιγιάζ σου. Αν σου ξεφύγει η γραμμή του eyeliner, αν ξεφύγει το κόκκινο κραγιόν ή λερωθείς με το mascara, μία μπατονέτα, βρεγμένη με micellar water θα διορθώσει το λάθος στο λεπτό. 
  2. Καθάρισε τα συρτάρια και τους αποθηκευτικούς χώρους των καλλυντικών σου. Το micellar water, όπως απομακρύνει το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου και το αφήνει καθαρό, το ίδιο μπορεί να κάνει και με το συρτάρι ή το κουτί που έχει λερωθεί από τα προϊόντα μακιγιάζ. 
  3. Αφαίρεσε τους λεκέδες από μακιγιάζ. Η καθαριστική του ιδιότητα δεν σταματά στο πρόσωπο. Το micellar water μπορεί να αφαιρέσει το λεκέ από foundation που έμεινε στο γιακά του πουκαμίσου σου. Αρκεί να ρίξεις λίγη ποσότητα πάνω στο λεκέ και να τρίψεις απαλά το ύφασμα για να μην το καταστρέψεις. Αν θες να σιγουρευτείς ότι τίποτα κακό δεν θα γίνει, τότε κάνε τη δοκιμή σε ένα παλιό ύφασμα.

Τώρα έχεις κι άλλους λόγους για να έχεις πάντα ένα μπουκάλι micellar water στο μπάνιο σου. 

On Instagram @kyrastev