10 προϊόντα σώματος που θα κάνουν lifting στο δέρμα σου και θα διώξουν την κυτταρίτιδα μακριά

By Evelina Kyrasta Apr 07, 2019

Yπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις λείο δέρμα χωρίς ψεγάδια. Μπορείς να αυξήσεις το νερό που πίνεις, να τρως περισσότερα φρούτα, να πίνεις πράσινο τσάι και να γυμνάζεσαι. Ωστόσο όλα αυτά θα αποδώσουν ακόμα καλύτερα αν τα συνδυάσεις με κάποιο προϊόν που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει στο σώμα σου ένα μίνι lifting με θεαματικά αποτελέσματα. 

Οι κρέμες που έχουν ως βάση την καφεΐνη, το ginger αλλά και το acai berry είναι φανταστικές επιλογές και στη gallery παραπάνω θα ανακαλύψεις 10 από τα πιο δυνατά προϊόντα για να απαλλαγείς από την «καταραμένη» όψη πορτοκαλιού μέσα σε ελάχιστο διάστημα.

Τι πρέπει να προσέξεις; 

1. Οι συγκεκριμένες κρέμες λειτουργούν καλύτερα όταν τις χρησιμοποιείς τακτικά και χωρίς διακοπές. 

2. Εφάρμοσέ τις πάντα σε καθαρό δέρμα στο οποίο προηγουμένως θα έχεις κάνει απολέπιση για να ανοίξουν οι πόροι.

9 supermodels αποκαλύπτουν το πιο σημαντικό τους beauty tip

3. Συνόδευσε τις κρέμες σου με ένα καλό μασάζ για να ενεργοποιηθούν τα κύτταρα και να αιματωθεί καλύτερα η περιοχή. Χρησιμοποίησε αιθέρια έλαια για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

L&L tip: Αν χρησιμοποιείς μια από τις παραπάνω κρέμες σε συνδυασμό με σωστότερη διατροφή, πολύ νερό και αερόβια άσκηση, θα πάθεις πλάκα με το πόσο πολύ θα αλλάξει το δέρμα σου σε ελάχιστο διάστημα. 

Τέλος, αν θες πολύ δραστικά αποτελέσματα χρησιμοποίησε 2 φορές την εβδομάδα ένα παγάκι στα προβληματικά σημεία. Τρίψε το παγάκι στο δέρμα σου για 5 λεπτά και μέσα σε λίγο διάστημα θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως οι εναλλαγές ζεστού και κρύου νερού στα σημεία που έχει εμφανιστεί κυτταρίτιδα βοηθάνε επίσης πολύ.

 

On Instagram @kyrastev