4 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις σωστά το λαιμό σου

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 5, 2018 - 09:30

Ο λαιμός είναι ένα από τα σημεία που ενώ πρέπει να τα περιποιείσαι όπως και το πρόσωπό σου, το παραμελείς ή απλά το θυμάσαι λίγο πιο αργά απ’ ότι πρέπει. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ένα σημείο του σώματος αρκετά ευαίσθητο καλό είναι να το εντάξεις στην καθημερινή σου φροντίδα και να μην το ξεχνάς στις συνήθειές σου μέσα στη μέρα. Τα σημάδια γήρανσης είναι θα φανούν σύντομα στο λαιμό σου και είναι στο χέρι σου να το καθυστερήσεις, αρκεί να έχεις πάντα κατά νου τα παρακάτω.

  • Μην αμελείς την ενυδάτωση του λαιμού σου. Την ώρα που θα απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα στο πρόσωπο, συνέχισε και στο λαιμό. Υπάρχουν και ειδικές κρέμες για την περιοχή, αν πιστεύεις ότι χρειάζεται πιο εντατική φροντίδα.
  • Η αντηλιακή προστασία είναι εξίσου σημαντική και για το λαιμό σου. Αφού βάζεις αντηλιακό καθημερινά στο πρόσωπο, φτάσε ως τη βάση του λαιμού σου γιατί κι αυτό εκτίθεται καθημερινά στον ήλιο. 

Δοκίμασε την Resilience Lift Night Lifting/Firming Face and Neck Créme της Estée Lauder για μία πιο σφριγηλή νεανική εμφάνιση, ενώ κοιμάσαι.

  • Πρόσεχε τη θέση σου απέναντι στον υπολογιστή. Συνήθως, γέρνεις προς τα εμπρός και σε καμία περίπτωση αυτό δεν βοηθά τον λαιμό σου. Πάρε τη σωστή θέση και φέρε την οθόνη στο ύψος των ματιών σου. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσεις τόσο τον λαιμό σου όσο και τον αυχένα και την πλάτη σου. 
  • Φρόντισε να επιλέξεις το σωστό μαξιλάρι για τον ύπνο σου, έτσι ώστε να κρατάς την σπονδυλική σου στήλη και κατ’ επέκταση τον λαιμό σου στη σωστή θέση. 

Anti-Aging Neck Cream της La Prairie είναι ειδική για την περιοχή του λαιμού, αφού επανορθώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια γήρανσης και βοηθά στο να κρατηθεί η ενυδάτωση στα σωστά επίπεδα. 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth