Ανακαλύψαμε τα μαγικά προϊόντα για χέρια χωρίς ρυτίδες

By Evelina Kyrasta Jan 30, 2019

Είναι γεγονός πως τα χέρια σου αποκαλύπτουν αμέσως την ηλικία σου. Για να μπορέσεις λοιπόν να ξεγελάσεις τον χρόνο αλλά και τους γύρω σου σού έχουμε μερικά προϊόντα που κάνουν κυριολεκτικά θαύματα. Εφάρμοσέ τα καθημερινά στα χέρια σου και θα μας θυμηθείς.

Δες στην παραπάνω gallery 7 κρέμες χεριών που έχουμε ξεχωρίσει και ακολούθησε επίσης τα παρακάτω 3 μυστικά για τέλεια λεία χέρια.

1. Όλες οι αντίξοες συνθήκες δημιουργούν ρυτίδες στα χέρια μας και τα κάνουν να φαίνονται ταλαιπωρημένα. Απέφυγε την πολύ επαφή με νερό, χρησιμοποιώντας γάντια, και μην ξεχνάς να φοράς τα γάντια σου και στο κρύο. Τέλος, άπλωσε μπόλικο αντηλιακό στα χέρια όταν εκτίθενται τον ήλιο.

Ξηροδερμία τον χειμώνα; Δες τα 4 τρικς που θα σου χαρίσουν λείο πρόσωπο

2. Κάθε φορά που τελειώνεις το μαγείρεμα (ή έστω 2 φορές την εβδομάδα) βάλε σε ένα μπολάκι νερό, λίγο ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι και βούτηξε μέσα τα χέρια σου για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια στέγνωσέ τα και πρόσθεσε βαζελίνη η οποία κάνει κυριολεκτικά θαύματα στην περιποίηση των χεριών μας.

3. Βάλε λίγη από την κρέμα προσώπου στα χέρια σου. Μην ξεχνάς πως οι κρέμες προσώπου είναι ενυδατικές και αντιγηραντικές και μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την κατάσταση των χεριών σου.

On Instagram @kyrastev