Αυτές είναι οι top νέες τάσεις ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη χρονιά!

Παρασκευή, Ιανουάριος 11, 2019 - 09:30

Πριν λίγες ημέρες υποδεχτήκαμε το 2019 και μαζί με τη νέα χρονιά καλωσορίσαμε και τις ολοκαίνουριες τάσεις ομορφιάς που θα διαβάσεις ευθύς αμέσως!

1. Η κάνναβη μπαίνει μέσα στον χώρο της ομορφιάς και πλέον χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα. Θα τη βρεις σε bath bombs αλλά και σε έλαια που σκοπό έχουν να σε χαλαρώσουν και να διώξουν το άγχος από τη ζωή σου. Άλλωστε το συγκεκριμένο φυτό χρησιμοποιείται πολύ και για θεραπευτικούς σκοπούς.

 

 

2. Oι δερματολόγοι εισβάλλουν περισσότερο στον χώρο της ομορφιάς και δημιουργούν φόρμουλες που υπόσχονται να βελτιώσουν σημαντικά τις ρυτίδες έκφρασης, τους μαύρους κύκλους και διάφορα σημάδια.

Δες τη λίστα με τα πιο δημοφιλή αρώματα σε όλον τον κόσμο

 

 

3. Νέες τεχνικές δημιουργούνται για να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το σώμα και το πρόσωπο των ονείρων μας χωρίς χειρουργείο. To EmSculpt για παράδειγμα, είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να ανυψώσει τους γλουτούς και να βελτιώσει την όψη του σώματός μας.

 

 

4. Tα απολεπιστικά σε υγρή μορφή γίνονται must και για την ακρίβεια σύμφωνα με το pinterest τα συγκεκριμένα προϊόντα ομορφιάς αναζητούνται πλέον περισσότερο στα social media κατά 58%.

 

 

5. Εκτός από τα προϊόντα ομορφιάς φέτος γίνονται μεγάλες αλλαγές και στις συσκευασίες τους. Γνωστά brands προσπαθούν να καταργήσουν τις πλαστικές συσκευασίες και ψάχνουν για οικολογικές λύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

 

 

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth