Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 σετ με αφρόλουτρο & γαλάκτωμα σώματος Korres

By Evelina Kyrasta Feb 22, 2019
Thumbnail

Λεβάντα ή πράσινο τσάι; Ποιο άρωμα προτιμάτε;

Το Lime+Life συνεχίζει ακάθεκτα το #beautyspoilme σχέδιό του και αυτή τη φορά σας καλεί να διαλέξετε ποιο από τα δύο σετ προτιμάτε.

Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα πακέτο που περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο Korres και το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος.

Πώς θα κάνετε τα δώρα δικά σας;

Κάντε like στη σελίδα του Lime + Lime στο FB, γράψτε ποιο άρωμα προτιμάτε, κάντε tag τη φίλη που πάτε μαζί για ψώνια (κάτω από το post στο Lime and Life), share (public για να μπορούμε να το δούμε) το post και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα δύο πακέτα με προϊόντα Korres.

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Το «Lime+Life.com» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (Lime+Life), όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Κύπρου, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του Lime+Life, οι σύζυγοί τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/Lime+Life μέσω της επιλογής “like” και να κάνει tag και share το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα Lime+Life στο Facebook και έχει κάνει tag το άτομο της επιλογής του και share το συγκεκριμένο Post.

Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 22/02/2019 έως 28/02/2019 στις 22.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 01/03/2019, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα Lime+Life.com.

Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές που θα κερδίσουν από ένα σετ αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος Korres. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν τα δώρα τους.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

On Instagram @kyrastev