Διαγωνισμός: Κερδίστε δύο πακέτα περιποίησης από τη REN

By Evelina Kyrasta Feb 05, 2019
Thumbnail

Το Lime+Life συνεχίζει ακάθεκτα το #beautyspoilme σχέδιό του και αυτή τη φορά συνεργός είναι ένα ακόμη αγαπημένο brand, η εταιρεία REN.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι…

Η REN μαζί με το Lime+Life προσφέρουν σε 2 τυχερές αναγνώστριες από ένα beauty πακέτο που περιλαμβάνει τα ακόλουθα 3 προϊόντα.

  • Atlantic Kelp and Microalgae anti-fatigue toning body oil
  • Atlantic Kelp and Magnesium Salt anti-fatigue exfoliating body scrub
  • Atlantic Kelp and Microalgae anti-fatigue bath oil

Πώς θα κάνετε τα δώρα δικά σας;

Κάντε like στη σελίδα του Lime + Lime στο FB, κάντε tag τη φίλη που πάτε μαζί για ψώνια (κάτω από το post στο Lime and Life), share (public για να μπορούμε να το δούμε) το post και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα δύο beauty πακέτα με προϊόντα της REN.

Όροι και Προϋποθέσεις

Το «Lime+Life.com» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (Lime+Life), όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Κύπρου, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του Lime+Life, οι σύζυγοί τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/Lime+Life μέσω της επιλογής “like” και να κάνει tag και share το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα Lime+Life στο Facebook και έχει κάνει tag το άτομο της επιλογής του και share το συγκεκριμένο Post.

Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 05/02/2019 έως 12/02/2019 στις 22.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 13/02/2019, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα Lime+Life.com.

Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές που θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων της REN. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν τα δώρα τους.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

On Instagram @kyrastev