Διπλοσάγονο τέλος με αυτά τα 6 τρικς (+ χωρίς νυστέρι)

Παρασκευή, Νοέμβριος 30, 2018 - 09:00

Το διπλοσάγονο είναι μια ατέλεια κάτω από το σαγόνι μας που συνήθως δημιουργείται λόγω ηλικίας, αυξομειώσεων βάρους αλλά και κληρονομικότητας. Μπορεί να φαίνεται στον καθρέφτη χωρίς να κάνεις καμία κίνηση ή μπορεί να τύχει να το δεις σε μια φωτογραφία. Ό,τι κι αν ισχύει, αν σε ενοχλεί και μόνο που υπάρχει, μπορείς να δοκιμάσεις να το διώξεις ακολουθώντας τα παρακάτω έξυπνα tips.

1. Mην ξεχνάς να βάζεις μια καλύ ενυδατική κρέμα στον λαιμό σου που ενεργοποιεί το κολλαγόνο. Κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο άπλωσε την κρέμα κάνοντας κινήσεις από το κάτω μέρος του λαιμού προς τα πάνω.

2. Δοκίμασε τη face yoga! Στο You Tube μπορείς να βρεις ένα σωρό κινήσεις για να κάνεις yoga…στο πρόσωπό σου. Όσο χαζό κι αν σου ακούγεται πίστεψέ μας λειτουργεί και θα δεις σύντομα αλλαγή.

 

 

3. Πρόσεξε τη διατροφή σου. Μερικές φορές το διπλοσάγονο δημιουργείται λόγω επιπλέων κιλών. Σε αυτή την περίπτωση ίσως θα έπρεπε να προσέξεις λίγο το τι τρως για να το διώξεις μια και καλή.

Αυξητική χειλιών: Βήμα-βήμα πώς να τα μεγαλώσεις μόνη σου

4. Σε online καταστήματα μπορείς να βρεις ειδικές μάσκες για το σαγόνι που κάνουν θαύματα. Κάποιες μάσκες υπόσχονται μείωση έως και 3 εκατοστά από το δέρμα στο σαγόνι σου μέσα σε διάστημα μισής ώρας.

5. Κάνε γυμναστική στο σαγόνι και τον λαιμό. Με λίγη έρευνα μπορείς να βρεις πολύ υλικό στο ίντερνετ που θα σε βοηθήσει. Εμείς σου βρήκαμε ένα βιντεάκι που μπορείς να δεις παρακάτω αλλά ψάξε και μόνη σου και θα ανακαλύψεις πολύ ωραίες ασκήσεις.

 

 

6. Αύξησε την πρόσληψη της βιταμίνης Ε! Σου φαίνεται λίγο παράλογο; Κι όμως! Η συγκεκριμένη βιταμίνη καταπολεμάει τη γήρανση του δέρματος και βοηθάει στη σφριγηλότητα.

Και ένα extra πολύ χρήσιμο: Μάσησε τσίχλα σε συχνή βάση και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα. Το μάσιμα τσίχλας βοηθάει στην εκγύμναση του λαιμού και του σαγονιού με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά το προγούλι.

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth