Μicroneedling: Η αηδιαστική θεραπεία που υπόσχεται να διώξει μακριά ουλές, ραγάδες και ρυτίδες

By Evelina Kyrasta Mar 14, 2019

Αν παρακολουθείς τα κανάλια γνωστών You Tubers θα έχεις ήδη εντοπίσει μια νέα θεραπεία προσώπου και σώματος, γνωστή ως microneedling ή αλλιώς μεσοθεραπεία κολλαγονογένεσης με μικροβελόνες.

Η συγκεκριμένη θεραπεία δείχνει super αηδιαστική καθώς γεμίζει το πρόσωπο ή το σώμα σου με αίμα αλλά φαίνεται να έχει όντως αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των ρυτίδων, των ουλών ακμής, των ραγάδων, των δυσχρωμιών αλλά και στη μείωση της χαλάρωσης της κοιλιάς, των μηρών και των γλουτών.

Πώς λειτουργεί; Ειδικές μικροβελόνες εισέρχονται μέσα στο δέρμα και βοηθούν στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα διοχετεύουν το δέρμα με δραστικές ουσίες που βοηθάνε στην καταπολέμηση κάθε προβλήματος της επιδερμίδας.

5 προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις στην καθημερινή σου περιποίηση και αφορούν το στήθος

Πονάει; Πριν ξεκινήσει η θεραπεία απλώνεται στο δέρμα σoυ αναισθητική κρέμα ώστε να μην νιώσεις πόνο. 

Πότε φεύγει το αίμα και η κοκκινίλα που δημιουργείται στην επιδερμίδα; Αναλόγως την επιδερμίδα και το βάθος της διείσδησης μπορεί να χρειαστεί από 1 έως 48 ώρες για να καθαρίσει τελείως το πρόσωπό σου.

Είναι προσωρινή η δράση της θεραπείας; Η επιδερμίδα αναπλάσσεται με τη βοήθεια του microneedling και έτσι δεν πρόκειται να επανεμφανιστεί το πρόβλημά σου μετά από μερικούς μήνες! Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται μέσα σε λίγες εβδομάδες από την πρώτη θεραπεία και αυτό που θα παρατηρήσεις είναι πιο καθαρή και πιο λεία επιδερμίδα. Συγκεκριμένα έρευνες αποδεικνύουν πως ύστερα από 4 συνεδρίες microneedling που γίνονται μέσα σε 4 μήνες υπάρχει αύξηση κατά 400% στην παραγωγή κολλαγόνου.

Δες στο βίντεο πώς γίνεται η συγκεκριμένη θεραπεία!

 

 

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πλέον και ειδικά στιλό microneedling που είναι κατάλληλα για χρήση στο σπίτι. Εσύ θα το δοκίμαζες;

 

On Instagram @kyrastev