Ποια είναι τα καλύτερα αντηλιακά της σεζόν και ποιο προϊόν ψηφίστηκε το καλύτερο όλων;

By Evelina Kyrasta May 03, 2019

Όσο ο καιρός ζεσταίνει τόσο πιο πολύ νιώθουμε την ανάγκη να ενισχύσουμε την αντηλιακή μας προστασία. Γι'αυτό τον λόγο σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα δικά μας αγαπημένα αντηλιακά (που προτείνουν και πολλοί γνωστοί δερματολόγοι) αλλά και ένα προϊόν που ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα αντηλιακά στον κόσμο (και μάλιστα για 4η χρονιά!).

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το Consumer Reports, έκανε την έρευνά του για μια ακόμα χρονιά και κατέληξε στα προϊόντα που προσφέρουν την καλύτερη προστασία από τον ήλιο. 

Το La Roche Posay Anthelios Melt In Milk Lotion SPF 60 Sunscreen είναι ένα από τα πιο καλά αντηλιακά και θα το λατρέψεις με το που το δοκιμάσεις. Το συγκεκριμένο προϊόν κέρδισε το απόλυτο 100 στο σκορ του, κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ δύσκολα όταν ψηφίζει ο κόσμος. 

 

 

Θέλεις απαλό δέρμα σαν τoυ μωρού σου; Δες εδώ 8 θαυματουργά προϊόντα σώματος!

Στη gallery θα βρεις μερικά ακόμα πολύ καλά αντηλιακά για να διαλέξεις αυτό που σε ικανοποιεί καλύτερα.

L&L tip: Μην επιλέξεις ποτέ και για κανέναν λόγο αντηλιακό με δείκτη προστασίας κάτω από 30. Συγκεκριμένα η Αμερικάνικη Ακαδημία Δερματολογίας προτείνει τον δείκτη 30 ως τον κατώτερο που μπορούμε να βάλουμε στο δέρμα μας. Μάλιστα θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου πως ένα αντηλιακό με δείκτη 30 προσφέρει προστασία SPF κάτι λιγότερο από 15. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και το 30 είναι πολύ χαμηλό για το δέρμα μας.

Προτίμησε πάντα αντηλιακά με δείκτη άνω των 40 ώστε να είσαι σίγουρη πως έχεις την καλύτερη δυνατή προστασία και μην κάθεσαι στον ήλιο μεταξύ 10.00-16.00. Tέλος, φρόντισε να ανανεώνεις το αντηλιακό σου κάθε 40-80 λεπτά ανάλογα με το πόσο έχεις ιδρώσει.

 

 

On Instagram @kyrastev