Πώς θα τα βγάλεις πέρα με τις τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα

Δευτέρα, Αύγουστος 6, 2018 - 09:45

Το καλοκαίρι η αποτρίχωση είναι ο μικρός βραχνάς σου. Όποια μέθοδο κι αν χρησιμοποιείς εκτός του λέιζερ, η συχνότητα αυξάνεται και το μικρό πρόβλημα που μάλλον αντιμετωπίζεις είναι οι ατίθασες τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα. Πώς όμως μπορείς να τις επαναφέρεις εύκολα; 

Η λύση θέλει υπομονή αλλά είναι αποτελεσματική. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποστειρώσεις ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και σιγά σιγά να την τραβήξεις. Κάψε τις άκρες του με έναν αναπτήρα και πέρασέ το με λίγο καθαρό οινόπνευμα. 

Είναι μία αποτελεσματική λύση που θα σε σώσει από τυχόν ερεθισμούς, αν και καλό είναι πριν την αποτρίχωση να κάνεις ένα scrub, το οποίο βοηθά τη διαδικασία και μειώνει τις πιθανότητες να γυρίσουν οι τρίχες. 

Ωστόσο, αν το πρόβλημα παραμένει, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις μέθοδο αποτρίχωσης. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιείς ξυραφάκι, δοκίμασε τη μέθοδο με τις ταινίες ή το λέιζερ, το οποίο είναι σαφώς η πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση. 
 

instagram @lime_and_life

Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion