Πώς θα τα βγάλεις πέρα με τις τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα

Δευτέρα, Αύγουστος 6, 2018 - 09:45

Το καλοκαίρι η αποτρίχωση είναι ο μικρός βραχνάς σου. Όποια μέθοδο κι αν χρησιμοποιείς εκτός του λέιζερ, η συχνότητα αυξάνεται και το μικρό πρόβλημα που μάλλον αντιμετωπίζεις είναι οι ατίθασες τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα. Πώς όμως μπορείς να τις επαναφέρεις εύκολα; 

Η λύση θέλει υπομονή αλλά είναι αποτελεσματική. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποστειρώσεις ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και σιγά σιγά να την τραβήξεις. Κάψε τις άκρες του με έναν αναπτήρα και πέρασέ το με λίγο καθαρό οινόπνευμα. 

Είναι μία αποτελεσματική λύση που θα σε σώσει από τυχόν ερεθισμούς, αν και καλό είναι πριν την αποτρίχωση να κάνεις ένα scrub, το οποίο βοηθά τη διαδικασία και μειώνει τις πιθανότητες να γυρίσουν οι τρίχες. 

Ωστόσο, αν το πρόβλημα παραμένει, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις μέθοδο αποτρίχωσης. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιείς ξυραφάκι, δοκίμασε τη μέθοδο με τις ταινίες ή το λέιζερ, το οποίο είναι σαφώς η πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση. 
 

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere