10 τρόποι για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα

By Evelina Kyrasta Dec 13, 2018
Thumbnail

Είναι γεγονός πως τα μεγάλα μάτια χαρίζουν έξτρα πόντους ομορφιάς σε ένα πρόσωπο και γι'αυτό πολλές γυναίκες προσπαθούν να τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα με διάφορα τρικς. Σου έχουμε ετοιμάσει λοιπόν μια λίστα με όλα αυτά που μπορείς να κάνεις (με ή χωρίς μακιγιάζ) για να «μεγαλώσεις» τα μάτια σου.

1. Διώξε τους μαύρους κύκλους! Ακολούθησε το τρικ της Kate Moss, η οποία φτιάχνει παγάκια αγγουριού και τα τοποθετεί πάνω στους μαύρους κύκλους. Όταν οι μαύροι κύκλοι φύγουν, το βλέμμα σου θα ανοίξει και τα μάτια σου θα φανούν μεγαλύτερα.

New Hot Trend: Δεν πάει ο νους σου ποια είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ μας αυτή τη σεζόν

2. Βάλε concealer. Χρησιμοποίησε ένα καλό concealer τοποθετώντας το σε σχήμα V κάτω από τα μάτια σου. Μόλις φύγουν οι σκιές, το μάτι σου θα φωτίσει αμέσως θα αναδειχθεί καλύτερα.

 

[[{"fid":"31398","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1248,"width":936,"style":"width: 730px; height: 973px;","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

 

3. Xρησιμοποίησε ένα Eyelash Curler Ψαλίδι Βλεφαρίδων που θα «σηκώσει» τις βλεφαρίδες σου και θα φανεί πιο καθαρά ολόκληρο το μάτι. 

4. Αγόρασε ένα nude μολύβι ματιών και τοποθέτησέ το στο εσωτερικό μέρος. Το μαύρο μολύβι μικραίνει το μάτι ενώ τα ανοιχτόχρωμα «ανοίγουν» το βλέμμα και φωτίζουν το πρόσωπο.

5. Κάνε contouring! Βάλε λίγη σκιά στο πάνω βλέφαρο σε μια απόχρωση έναν τόνο πιο σκούρα από το φυσικό σου χρώμα. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις σχήμα στα μάτια σου χωρίς να φαίνεται ότι είσαι βαμμένη.

 

[[{"fid":"31399","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":801,"width":1200,"style":"width: 730px; height: 487px;","class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

 

6. Βάλε λίγο highlighter στις 2 άκρες του ματιού ώστε να φωτιστούν και αυτές και να φανεί το μάτι πιο μεγάλο προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

[[{"fid":"31396","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":210,"width":768,"style":"width: 730px; height: 200px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

 

7. Κάνε σωστό shaping στα φρύδια σου. Μπορεί να μην τους δίνεις σημασία αλλά είναι ικανά να αλλάξουν ένα ολόκληρο πρόσωπο. Χτένισέ τα προς τα πάνω ώστε να μεγαλώσει το βλέμμα.

8. Επίλεξε τη σωστή μάσκαρα για μακριές και όχι πυκνές βλεφαρίδες.

9. Βάλε eyeliner πολύ κοντά στην άκρη του βλεφάρου και όχι σχεδιάζοντας φαρδιές γραμμές με όγκο.

 

[[{"fid":"31395","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":297,"width":768,"style":"width: 730px; height: 282px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

10. Σχεδίασε τη γραμμή του eyeliner με φορά προς τα πάνω και σε μέτριο πάχος για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

On Instagram @kyrastev