2 μοναδικά προϊόντα για να πεις αντίο στα μαύρα στίγματα μία και καλή

By Evelina Kyrasta Sep 07, 2018
Thumbnail

Μαύρα στίγματα. Ένας μικρός εφιάλτης  που ταλαιπωρεί πολλές από εμάς από την εφηβεία κιόλας. Οι φραγμένοι πόροι που γίνονται αντιαισθητικά μαύρα στίγματα βρίσκονται κυρίως στη μύτη και το πιθανότερο είναι ότι σχεδόν όλες βάζουμε το χεράκι μας. Είναι μία κίνηση που γίνεται αυθόρμητα για να εξαφανιστούν, ωστόσο, όταν απλά τα πιέζεις με τα δάχτυλά σου, μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχεις. 

Σε αυτό το πρόβλημα λοιπόν, βοηθούν τα προϊόντα περιποίησης, τα οποία πλέον είναι  πολλά και εξειδικευμένα ώστε να μειώνουν ή και να εξαφανίζουν τους μαύρα στίγματα. Αρχικά, ένα καλό καθαριστικό, ένα scrub και η χρήση ενός toner είναι τα πρώτα και τα βασικά που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου φροντίδα. Έπειτα, υπάρχουν και τα hero products αλλά και μάσκες που βοηθούν επιπλέον στην καταπολέμηση των μαύρων στιγμάτων και σε απαλλάσσουν από την παρουσία τους. 

Το Blackhead Solutions Self-heating Blackhead Extractor της Clinique είναι ένα προϊόν που στοχεύει συγκεκριμένα στα μαύρα στίγματα. Απομακρύνει την λιπαρότητα και τους ρύπους που τα προκαλούν χάρη στην ειδική του φόρμουλα που λειτουργεί με τη θερμότητα.

[[{"fid":"26772","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":519,"width":600,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Η εφαρμογή του είναι απλή: Απλώνεις το προϊόν σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα και έπειτα τη βρέχεις για να ενεργοποιηθεί η ενεργή θερμική του τεχνολογία. Το applicator της συσκευασίας θα σε βοηθήσει να κάνεις το σωστό μασάζ και πολύ γρήγορα θα δεις τα μαύρα στίγματα να μειώνονται αισθητά. 

Από την άλλη, η νέα INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment της GLAMGLOW είναι η μάσκα που όχι μόνο θα βοηθήσει τους πόρους σου να μειωθούν αλλά θα δώσει στο πρόσωπό σου μία μοναδική λάμψη. Η αφρώδης μάσκα με το μωβ χρώμα είναι η νέα εμμονή των beauty addicts παγκοσμίως και μάλλον και η δική σου.

[[{"fid":"26773","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":587,"width":600,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Εκτός από την στόχευση των μαύρων πόρων, η INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment της GLAMGLOW εξισορροπεί τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, γι’ αυτό θα δεις μία καθαρή, λεία και λαμπερή επιδερμίδα, σκέτη απόλαυση. 
 

On Instagram @kyrastev