Δες πώς θα πετύχεις τέλειο strobing μέσα σε λίγα λεπτά

Παρασκευή, Ιανουάριος 4, 2019 - 09:30

Αναρωτιέσαι τι είναι το strobing και πώς θα καταφέρεις να το πετύχεις μέσα σε λίγα λεπτά; Το strobing είναι ένα πιο «ελαφρύ» highlighting και η γνωστή beauty guru Huda Beauty μας δείχνει μερικά εύκολα tips για να πετύχουμε το πιο ολοκληρωμένο και γρήγορο strobing.

Για να καταφέρεις να δημιουργήσεις τέλειο αποτέλεσμα με την τεχνική του strobing θα χρειαστείς: ένα highlighter, ένα primer, μια ματ σκιά και ένα ρουζ. 

5 τρικς για το concealer σου που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Πού πρέπει να κάνεις strobing; Στα ζυγωματικά, στη μύτη, στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό σημείο των βλεφάρων, κάτω από τα φρύδια και πάνω από το κέντρο του άνω χείλους.

L&L tip: Προσπάθησε να μην βάλεις πολύ ποσότητα highlighter στο πρόσωπό σου και κάνε το strobing αφού πρώτα έχεις ολοκληρώσει το υπόλοιπο βάψιμo. To strobing μπορεί να γίνει και στο ντεκολτέ σου χρησιμοποιώντας ένας προιόν λάμψης, μια ιριδίζουσα σκιά ή κάποιο highlighter.

Δες πώς κάνει η Huda strobing στο παρακάτω βίντεο!

 

 

instagram @lime_and_life

Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion