Το glitter στο eye makeup όπως το διαλέγουν οι celebrities

By Evelina Kyrasta Oct 11, 2018

Το glitter στο μακιγιάζ έχει πια απενοχοποιηθεί. Δεν χαρακτηρίζεται πια ως εκείνο το απόλυτα βραδινό, glam και εντυπωσιακό χαρακτηριστικό στο makeup που χρειάζεσαι λόγο για να το επιλέξεις. Όπως και στα ρούχα, έτσι και το μακιγιάζ, το glitter έχει αναλάβει το ρόλο της λάμψης και ευτυχώς –τουλάχιστον για τις glitter lovers- οι τάσεις βοηθούν στο να μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε πολλά looks. 

Συγκεκριμένα στο μακιγιάζ, το glitter έχει σαφώς θέση στα μάτια. Σε γήινες αποχρώσεις ή σε έντονα χρώματα, υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσεις κι εσύ, χωρίς να φοβάσαι μήπως είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα eye makeup looks που επιλέγουν αγαπημένες celebrities. 

Από ένα διακριτικό glittery touch, μέχρι ένα εντυπωσιακό, χρωματισμό αποτέλεσμα, οι διάσημοι makeup artists βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να το εντάξουν στα trends, τώρα τελευταία. Κι αν ακόμα δεν έχεις τις αμφιβολίες σου για το glitter, τότε δες τα eye makeup looks παραπάνω και μάλλον θα πειστείς για το αντίθετο. 

L&L tip: Χρησιμοποίησε το glitter για να τονίσεις το βλέμμα σου. Κάνε δοκιμές και μην διστάσεις να βάλεις το έντονο χρώμα μέσα σε αυτές. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείξει την υπερβολή ή θα κάνει όντως τη διαφορά.
 

On Instagram @kyrastev