Η Hailey Baldwin σου δείχνει τα βήματα για ένα glowy, καλοκαιρινό μακιγιάζ

By Evelina Kyrasta Jun 10, 2018
Thumbnail

Κάθε φορά που αναρωτιέσαι για το ιδανικό καθημερινό μακιγιάζ το καλοκαίρι, στο μυαλό σου τριγυρνούν εικόνες ενός καθαρού προσώπου με μία λάμψη που μοιάζει απόλυτα φυσική. Η αλήθεια είναι ότι το glowy μακιγιάζ είναι το ιδανικό για τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες και μπορείς να το καταφέρεις πολύ εύκολα. 

Η Hailey Baldwin έχει τη δική της ρουτίνα για ένα clean & glowy μακιγιάζ και τη μοιράζεται μαζί σου, μέσα από ένα video με την ίδια να κάνει όλα τα βήματα μπροστά στον καθρέφτη της. Φυσικά για να πετύχει ένα τέτοιο μακιγιάζ, προϋποθέτει μία πολύ καλά φροντισμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα και φυσικά σχετίζεται άμεσα με την επιλογή των σωστών προϊόντων.
Το όμορφο μοντέλο, αρχικά απλώνει σε όλο το πρόσωπο ένα luminizer αντί για foundation. Στη συνέχεια, φωτίζει το βλέμμα, απλώνοντας concealer κάτω αλλά και πάνω από τα μάτια, ενώ δεν παραλείπει να κάνει ένα ελαφρύ contouring, τονίζοντας τα ζυγωματικά της. Χτενίζει τα φρύδια της, ενώ χρησιμοποιεί το σκούρο καφέ από το προιόν για το contouring σαν σκιά.

Έπειτα, δίνει ένα χρώμα φρεσκάδας με ένα υγρό ρουζ και ολοκληρώνει με highlighter. Σετάρει το αποτέλεσμα με μία πούδρα, τονίζει το βλέμμα με λίγες στρώσεις mascara και τελειώνει με ένα ενυδατικό lipstick που δίνει φυσικό χρώμα στα χείλη. 

Μην ξεχάσεις να φροντίσεις και την αντηλιακή προστασία του προσώπου σου, που είναι απαραίτητη για τα καλοκαιρινά πρωινά ακόμα και στην πόλη. 


 

On Instagram @kyrastev