Ο makeup artist της Beyoncé μοιράζεται το κόλπο για την τέλεια εφαρμογή του foundation

By Evelina Kyrasta Mar 07, 2018
Thumbnail

Το foundation είναι το βασικό προϊόν για ένα άψογο μακιγιάζ. Πολλές φορές όμως αντί να αποτελεί τη σωστή βάση, είναι ο λόγος για να χαλάσει το αποτέλεσμα που προσπαθείς να πετύχεις. Γι’ αυτό, εκτός από το να βρεις το σωστό foundation σε χρώμα και υφή για την δική σου επιδερμίδα, πρέπει να ξέρεις και τον σωστό τρόπο να το εφαρμόσεις.

Ο Sir John, ο makeup artist της Beyoncé, μοιράζεται το δικό του μυστικό για την εφαρμογή του foundation, που αποτελεί και το κλειδί για ένα άψογο makeup look. Αυτό που κάνει ο ίδιος όταν απλώνει το foundation είναι να το βάζει σχεδόν αμέσως μετά από την ενυδατική κρέμα και μάλιστα με ένα βρεγμένο beauty blender. Αυτό βοηθάει το foundation να απλώνεται πιο εύκολα και να απορροφάται καλύτερα από την επιδερμίδα. 

Στην αντίθετη περίπτωση, η ξηρή επιδερμίδα που τυχόν έχεις δεν είναι κατάλληλη για να απλωθεί καλά ακόμα και το πιο ενυδατικό αποτέλεσμα. Όταν λοιπόν, θες να απλώσεις το foundation σου, άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα και μην περιμένεις πολύ για να απορροφηθεί. Με το βρεγμένο beauty blender άπλωσε το foundation και θα δεις το πρόσωπό σου να έχει ένα φυσικό και πιο λαμπερό αποτέλεσμα, χωρίς πολύ κόπο. 
 

On Instagram @kyrastev