Οι δερματολόγοι μας συστήνουν τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες

By Evelina Kyrasta Apr 19, 2019

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από ένα πρόσωπο που είναι πολύ λιπαρό και δεν μπορεί εύκολα να κρύψει τη λιπαρότητά του. Αν και το δικό σου πρόσωπο είναι έξτρα oily θα ξέρεις πολύ καλά πως η άνοιξη και το καλοκαίρι δεν είναι η εποχή σου. Όσο η υγρασία αυξάνεται και η ζέστη μεγαλώνει τόσο πιο λιπαρή θα νιώθεις την επιδερμίδα σου και τόσο πιο δύσκολα θα μπορείς να καταπολεμήσεις το πρόβλημα.

Top δερματολόγοι παγκοσμίως αναφέρουν πως τα προϊόντα που θα δεις παραπάνω είναι 6 από τα καλύτερα που θα βρεις στην αγορά και υπόσχονται να βελτιώσουν πάρα πολύ το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Έξτρα συμβουλές για λιπαρά πρόσωπα:

1. Πλένε το πρόσωπό σου συχνά με ένα καλό προϊόν καθαρισμού και χλιαρό νερό.

2. Ξέχνα τα σαπούνια και τα υγρά καθαρισμού με αρώματα και πρόσθετα που υπόσχονται ενυδάτωση στο πρόσωπό σου ή τα σκληρά χημικά.

3. Μην κάνεις δυνατή απολέπιση στο πρόσωπό σου γιατί θα δημιουργήσεις ακόμα μεγαλύτερη λιπαρότητα.

Οι 7 αποχρώσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στα χείλη σου πάση θυσία αυτή την άνοιξη

4. Χρησιμοποίησε toners που βοηθούν στο να παραμένει το δέρμα πιο ξηρό.

5. Μην σκουπίζεις το πρόσωπό σου με μανία. Χρησιμοποίησε πάντα μια απαλή πετσέτα και σκούπισε ταμποναριστά το πρόσωπό σου.

6. Βάλε μέλι στο πρόσωπό σου και κάνε μια μάσκα που θα σε ανακουφίσει. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2011 μια μάσκα με μέλι για 10 λεπτά στο πρόσωπο βοηθάει στην απομάκρυνση της λιπαρότητας.

 

 

 

On Instagram @kyrastev