Οι «μαγικές» κρέμες ματιών που εξαφανίζουν τις ρυτίδες! Δείτε τις εδώ

By Evelina Kyrasta Apr 05, 2019

Οι ρυτίδες στα μάτια είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας, δεν συμφωνείς; Γι'αυτό σήμερα στο Lime & Life θα λειτουργήσουμε ως μαγικές νεράιδες που θα σου δείξουμε τις κρέμες και τα προϊόντα που πρέπει να ξέρεις για να καταπολεμήσεις τις ρυτίδες μια και καλή!

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για να απλώσεις σωστά την κρέμα σου;

1. Καθάρισε καλά το πρόσωπό σου ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα μακιγιάζ.

Η κρέμα ματιών εφαρμόζεται πάντα ταμποναριστά. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλή ποσότητα αλλά πρέπει να την τοποθετήσεις σε μια οβάλ νοητή γραμμή και στη συνέχεια να την απλώσεις ταμποναριστά σε όλη την επιφάνεια από μέσα προς τα έξω.

 

 

10 μάσκες που αν τις κάνεις τακτικά θα είναι σαν να σου χάρισαν νέο πρόσωπο!

2. Κάνε πολύ απαλές κινήσεις και μην τρίβεις εκείνο το σημείο κάτω από τα μάτια σου γιατί είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο.

L&L tip: Οι κρέμες ματιών φροντίζουν ώστε να ενυδατωθεί η περιοχή κάτω από τα μάτια που «σπάει» εύκολα, ενώ καταπολεμούν τις ρυτίδες, διώχνουν τις λεπτές γραμμές και φυσικά μειώνουν τους μαύρους κύκλους αλλά και τις σακούλες. Θέλεις να μάθεις ποιο είναι το μυστικό που θα σου χαρίσει τέλειο δέρμα, ειδικά σε εκείνο το σημείο. Φόρα λίγη ποσότητα κρέμας αλλά αρκετά συχνά και θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα που θα δεις στην περιοχή σε διάστημα ενός μήνα. Μην ξεχνάς επίσης να κάνεις στο πρόσωπό σου μασάζ μια φορά την εβδομάδα με μια ενυδατική κρέμα για να αιματώνεται πιο συχνά η περιοχή και να αποκτάει μεγαλύτερη ελαστικότητα.

Στη gallery που θα δεις παραπάνω θα ανακαλύψεις 10 κρέμες που υπόσχονται να κάνουν θαύματα στα μάτια σου!

 

 

 

On Instagram @kyrastev