Πώς θα κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα σε 6 βήματα

By Evelina Kyrasta May 06, 2018
Thumbnail

Ένα μικρό λαθάκι στο μακιγιάζ και μπορεί να χαλάσει όλο το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις. Τα μάτια είναι ένα σημείο που συνήθως γίνονται μικρά λάθη, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις κι έτσι αντί να “ανοίγει” το βλέμμα γίνεται πιο μικρό. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή προσπαθείς να κάνεις copy eye makeup looks που βλέπεις και σου αρέσουν, χωρίς να λαμβάνεις υπ’ όψη σου τα δικά σου μάτια και κυρίως το σχήμα και το μέγεθός τους. 

Αυτό που πάντα πρέπει να σκέφτεσαι, τουλάχιστον για τα όχι και τόσο επίσημα μακιγιάζ είναι ότι τα μάτια σου χρειάζονται φως για να δείχνουν πιο μεγάλα, επομένως και πιο εντυπωσιακά. Γι’ αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο το παρακάτω video, το οποίο περιγράφει τον σωστό τρόπο για να κάνεις τα μάτια σου με το μακιγιάζ να φαίνονται μεγαλύτερα με 6 βήματα.

Βήματα:

  1. Με ένα concealer τόνισε το περίγραμμα στο τόξο των φρυδιών και στη συνέχεια το απλώνεις σε όλο το τόξο αλλά και στο περίγραμμα των ματιών από κάτω.
  2. Σέταρε το concealer με λίγη translucent πούδρα.
  3. Στη συνέχεια με μία ελαφρώς σκούρα σκιά, τόνισε το κόκαλο στο τόξο των ματιών, έτσι ώστε να χαρίσεις βάθος στο βλέμμα. 
  4. Στη συνέχεια, με ένα καφέ μολύβι πέρασε τη γραμμή του ματιού από τη μέση και προς τα έξω. Κάνε το ίδιο και με την κάτω γραμμή, αλλά μην περάσεις το μολύβι σύριζα στο μάτι. Σβήσε με μία μπατονέτα το χρώμα για να κάνεις πιο φυσικό το αποτέλεσμα. 
  5. Έπειτα δώσε λίγο φως στο μάτι με το highlighter, τοποθετώντας το στην εσωτερική γωνία αλλά και στο καπάκι. 
  6. Τέλος, το mascara είναι το απαραίτητο βήμα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ με τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά. 
     

On Instagram @kyrastev