Τα δυο πιο τολμηρά eye makeup looks του καλοκαιριού

By Evelina Kyrasta Jun 29, 2018
Thumbnail

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι πιο απλό σχετικά. Λίγο bronzer, μία δόση highlighter και φυσικά το κάψιμο από τον καλοκαιρινό ήλιο και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Όταν όμως θες να κάνεις μακιγιάζ, οι natural αποχρώσεις και οι metallic υφές είναι στις πρώτες επιλογές σου. Δεν θα σου πει κανείς ότι δεν κάνεις καλά, αφού ταιριάζουν με την ηλιοκαμένη όψη, αλλά δεν είναι καθόλου κακό να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.

Αφού λοιπόν, μιλάμε για κάτι διαφορετικό στο καλοκαιρινό μακιγιάζ κι αφού το χρώμα είναι μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις, τότε τόλμησέ το σε μία ιδιαίτερη περίσταση ή απλά κάνε τη διαφορά όταν νιώσεις έτοιμη να το υποστηρίξεις.

Σε αυτό θα σε βοηθήσουν δύο όμορφες διάσημες κυρίες, η Bella Hadid και η Lucy Hale, οι οποίες πρόσφατα τόλμησαν το χρώμα στα μάτια τους και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να σε εντυπωσιάσει.

 

 

 

Κίτρινη σκιά για την όμορφη Bella Hadid, η οποία την έκανε να μοιάζει τόσο φυσική στο συνολικό μακιγιάζ. Δημιούργησε μια sunkissed βάση στο πρόσωπό της και έβαλε μία ματ κίτρινη σκιά στα βλέφαρά της, τονίζοντας μόνο τις βλεφαρίδες της.

Από την άλλη, η γλυκιά Lucy Hale τολμά το φούξια και μάλιστα στην glittery εκδοχή του με μία πιο healthy και λαμπερή βάση για το υπόλοιπο πρόσωπο.

On Instagram @kyrastev