Θα πάθεις πλάκα με την πιο hot απόχρωση σκιάς του καλοκαιριού

By Evelina Kyrasta Jun 05, 2019

Οι τάσεις της ομορφιάς είναι πολλές φορές εμπνευσμένες από τη φύση! Γι’αυτό και το καλοκαίρι τα παστέλ χρώματα και τα έντονα μπλε είναι τόσο δημοφιλή.

Θες να μάθεις όμως ποια θα είναι η πιο hot απόχρωση φέτος το καλοκαίρι; Σύμφωνα με το instagram όλες οι beauty bloggers, οι makeup artists και οι celebrities ποστάρουν φωτογραφίες με μπλε σκιές και μολύβια στα μάτια τους.

Μπορεί το μπλε χρώμα να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το καλοκαίρι αλλά φέτος υπάρχει μια συγκεκριμένη απόχρωση που κυριαρχεί και δεν είναι άλλη από το «Poolside Blue» ή αλλιώς…το μπλε της πισίνας!

Πώς να κάνεις ένα smokey look να δείχνει πιο καλοκαιρινό

 

 

Στην παραπάνω gallery θα δεις σκιές και μολύβια σε αυτόν τον τόνο ώστε να πάρεις ιδέες για τα προιόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

L&L tip: Μπορεί αυτό το χρώμα να είναι αρκετά έντονο αλλά οι πιο γνωστοί makeu artists μας προκαλούν να το φορέσουμε όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς φόβο και πάθος. Συνδύασέ το με παλ τόνους και nude χρώματα στα χείλη σου και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Ένας συνδυασμός που μας αρέσει ιδιαίτερα για το μακιγιάζ στα μάτια σου, και σου προτείνουμε να δοκιμάσεις, είναι μια σκιά σε Poolside Blue χρώμα και λευκό μολύβι εσωτερικά των ματιών σου!

 

 

On Instagram @kyrastev