5 έξυπνα τρικς για να καμουφλάρεις τα μαλλιά σου αν δεν πρόλαβες να λουστείς

By Evelina Kyrasta Feb 07, 2019

Σε πολλές μας έχει τύχει να μην προλάβουμε να λουστούμε και να θέλουμε να κάνουμε ένα χτένισμα ώστε να μην φανούν άσχημα τα μαλλιά μας. Παρακάτω θα δεις 5 χτενίσματα και τρικς για άλουστα μαλλιά ώστε να μην καταλάβει κανείς ότι δεν πρόλαβες να κάνεις μπάνιο.

1. Οι πλεξούδες είναι μια από τις καλύτερες ιδέες για να καμουφλάρεις τα άλουστα μαλλιά. Απλώς φρόντισε να τις κάνεις όσο το δυνατόν πιο λεπτές και βάλε στη συνέχεια κάποιο προϊόν styling σε όλα τα μαλλιά.

2. Δοκίμασε ένα μεταξωτό φουλάρι ή μια μεγάλη στέκα στα μαλλιά σου. Το σημείο που βρίσκονται οι ρίζες στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου θα «κρυφτεί» σε ένα μεγάλο μέρος του και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα για τις bad hair days σου!

5 tips για να αποκτήσεις τα μεταξένια μαλλιά των μοντέλων της Victoria's Secret

 

 

3. Ένας ψηλός κότσος είναι η τέλεια λύση για να κρύψεις το επίμαχο σημείο που μπορεί να σε προδώσει. Προσπάθησε να είναι ο κότσος σου όσο το δυνατόν πιο ατημέλητος για πιο ωραίο αποτέλεσμα.

4. Πιάσε το πάνω μέρος των μαλλιών σου με ένα πιαστράκι προς τα πίσω, ψέκασε με λακ και άφησέ τα πιασμένα για 10-15 λεπτά. Μόλις τα αφήσεις κάτω, παίξε λίγο με τα δάχτυλά σου ώστε να τους δώσεις όγκο και είσαι έτοιμη!

5. Βάλε ένα βρεγμένο πανάκι πάνω στα μαλλιά σου και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα σεσουάρ στη ζεστή σκάλα. Το πανί θα απορροφήσει την υγρασία των μαλλιών σου και αυτά θα δείχνουν μετά πολύ πιο φρέσκα.

 

 

On Instagram @kyrastev