5 χτενίσματα που δείχνουν το πρόσωπό σου πιο λεπτό

By Evelina Kyrasta Aug 10, 2018

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι με ένα χτένισμα μπορείς να κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο; Συχνά, ένα λάθος κούρεμα ή ένα χτένισμα είναι ικανά να τονίσουν σημεία του προσώπου που τελικά δίνουν λάθος αποτέλεσμα οπτικά. Γι’ αυτό, καλό είναι να δίνεις περισσότερη σημασία όταν αποφασίζεις το κούρεμά σου, σκεπτόμενη και τα πιθανά hairstyles που θα μπορείς να κάνεις. Ειδικά, αν το σχήμα του προσώπου σου είναι στρογγυλό ή αν απλά έχεις λίγο πιο έντονα μάγουλα, τότε το σωστό κούρεμα αλλά και τα κατάλληλα χτενίσματα θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα, κολακεύοντας το πρόσωπό σου και αναδεικνύοντας τα δυνατά του σημεία. 

Δεν έχει σημασία αν τα μαλλιά σου είναι κοντά ή μακριά. Αυτό που μετράει είναι να αποφασίσεις μαζί με τον κομμωτή σου και να καταλήξετε στο σωστό τύπο κουρέματος. Δεν είναι πολύ δύσκολο, αρκεί να δώσεις σημασία στις μικρές λεπτομέρειες που θα μεταμορφώσουν το πρόσωπό σου, είτε έχεις ένα όμορφο lob, είτε μακριά υγιή μαλλιά.

Στην gallery παραπάνω θα δεις  5 από τα πιο stylish χτενίσματα που θα κάνουν το πρόσωπό να φαίνεται πιο αδύνατο και μάλιστα θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις και τα όμορφα χαρακτηριστικά του. 
 

On Instagram @kyrastev