5 ιδέες για να έχεις cool hairstyle στην παραλία

By Evelina Kyrasta Jul 16, 2018

Διακοπές σημαίνουν χαλάρωση με ότι συνεπάγεται η έννοια της λέξης. Επιτέλους, το μαγιό σου θα γίνει σχεδόν μόνιμο ρούχο, τα καφτάνια σου θα είναι τα μόνα που ανέχεσαι πάνω σου, στο μακιγιάζ θα κάνεις μόνο τα απαραίτητα και για λίγες μέρες θα απέχεις από το σεσουάρ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα μαλλιά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα. Αντίθετα, υπάρχουν τόσα όμορφα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στην παραλία για να έχεις ένα ολοκληρωμένο beach look. 

Φυσικά, τα στιλιζαρισμένα χτενίσματα δεν είναι μέρος αυτών των hairstyles. Braids, buns και αλογοουρές με το δικό σου twist, θα σου χαρίσουν ένα τέλειο beach hairlook, ενώ πολύ εύκολα θα σε συνοδεύσουν στo beach bar μετά τις βουτιές. Το ζήτημα είναι αυτά τα χτενίσματα να μην απαιτούν ιδιαίτερο χρόνο ή δεξιότητα. Ίσως ένα λαστιχάκι ή ένα φουλάρι να είναι τα μόνα που θα σου φανούν χρήσιμα και θα κάνουν πιο στιλάτο ακόμα και το πιο απλό ponytail. 

Τα 5 παραπάνω χτενίσματα δίνουν πραγματικά μία πολύ stylish αλλά και cool πινελιά στο beach look σου που μάλλον θα τα κρατήσεις και για την πόλη.
 

On Instagram @kyrastev