5 πρωτότυπα hair trends που θα σε μεταμορφώσουν σε style icon

By Evelina Kyrasta Apr 10, 2019

Θέλεις να ανανεωθείς, να μοιάσεις περισσότερο στα αγαπημένα σου fashion icons, να αποκτήσεις τα μαλλιά των stars και να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου; Tότε είσαι στο σωστό μέρος γιατί σήμερα θα σου δείξουμε ανατρεπτικά και ιδιαίτερα χτενίσματα και κουρέματα που θα σε μεταμορφώσουν στο απόλυτο είδωλο ομορφιάς!

Τι πρέπει να κάνεις; Να τολμήσεις να κάνεις την αλλαγή και να αποχωριστείς το χτένισμα ή το κούρεμα που έχεις στα μαλλιά σου εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι διπλοί και τριπλοί κότσοι είναι μια τάση που αξίζει να δοκιμάσεις και είναι τόσο εύκολοι στην εφαρμογή που θα εκπλαγείς. Στόλισέ τους με στιλάτα hair clips και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις τους πάντες σε μια βραδινή σου έξοδο ή ακόμα και στο γραφείο. 

 

 

Οι υπερβολικά κοντές αφέλειες, οι κανονικές αφέλειες αλλά και τα curtain bangs (αφέλειες που μοιάζουν με κουρτινούλες μπροστά στο μέτωπο) είναι must και πρέπει να τις δοκιμάσεις τουλάχιστον για λίγες ημέρες αυτή τη σεζόν (μην ανησυχείς μακραίνουν πολύ γρήγορα).

Τέλος, τόλμησε να ενισχύσεις το χρώμα των μαλλιών σου με fun αποχρώσεις και ανταύγειες που θα σε ανανεώσουν και θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία της καθημερινότητας.

 

 

On Instagram @kyrastev