7 ιδέες για να ανανεώσεις το κοντό καρέ 

By Evelina Kyrasta Oct 10, 2018

Διόλου απίθανο να έχεις κι εσύ υποκύψει στο κοντό καρέ. Το short bob είναι τα τελευταία χρόνια ένα από τα κουρέματα που πάντα λαμβάνεις υπ’ όψη, ειδικά να σκοπεύεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά. Κάποια στιγμή λοιπόν, το πήρες απόφαση, πήγες στο κομμωτήριο και βγήκες με ένα υπέροχο, λαμπερό, ολόισο καρέ. Το σίγουρο είναι ότι θα το ευχαριστηθείς για πολύ καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα θες μία αλλαγή. 

Έχεις πλέον κοντά μαλλιά, επομένως δεν μπορείς να κάνεις ponytails και braids. Ωστόσο, οι επιλογές δεν είναι περιορισμένες μόνο σε τέτοια χτενίσματα. Υπάρχει τρόπος να ανανεώσεις το κοντό καρέ σου και να του δώσεις έναν άλλο αέρα, πάντα με βάση το ύφος που θες από το αποτέλεσμα. 

Είδες αυτό; 5 αιτίες που προκαλούν λιπαρότητα στα μαλλιά σου και τι να κάνεις

Τα waves, ανάλαφρα ή πιο χολυγουντιανά, ένα μικρό κοτσιδάκι με τα μισά μαλλιά ή ακόμα και η αλλαγή της μεριάς που κάνεις τη χωρίστρα, αρκούν για να αλλάξεις το πώς φαίνεται το bob hairstyle σου. Δες παραπάνω μερικούς τρόπος για να δώσεις μία πνοή ανανέωσης στο κοντό καρέ και τότε μάλλον θα το ξανατολμήσεις. 
 

On Instagram @kyrastev