8 αναπάντεχοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις το κίτρινο στο μανικιούρ σου

By Evelina Kyrasta Jul 14, 2018

Μπορεί η Pantone να έχει ορίσει το μοβ ως το χρώμα της χρονιάς, όμως το κίτρινο έκανε την έκπληξη και έγινε το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού και όχι μόνο. Αν και πρόκειται για ένα χρώμα που δύσκολα επιλέγεις, αυτή τη σεζόν οι συνδυασμοί που σου δείχνουν οι fashionistas σε έπεισαν όχι μόνο για μία δοκιμή, αφού το πιθανότερο είναι να το έχεις κιόλας τολμήσει.

Αυτό όμως σίγουρα συμβαίνει με το στιλ σου, αφού είναι πιο δύσκολο να το προσαρμόσεις στα προσωπικά σου δεδομένα. Όσον αφορά στο μακιγιάζ, το κίτρινο ταιριάζει μόνο στο eye makeup look και δεν είναι πολύ εύκολο να το υποστηρίξεις. Πιο εύκολο όμως είναι να κάνεις το κίτρινο χρώμα μέρος του μανικιούρ σου και όχι ως μονοχρωμία. Μπορείς να το κάνεις μέρος ενός nail art, να το συνδυάσεις με άλλα χρώματα ή απλά να το χρησιμοποιήσεις ως μία πινελιά για ένα πιο αφηρημένο αποτέλεσμα. 

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο έντονο, ίσως λίγο υπερβολικό για τα νύχια σου αλλά μία δοκιμή μόνο θα σε πείσει ότι υπάρχει τρόπος το κίτρινο να γίνει ένα πολύ κομψό, εντυπωσιακό αλλά και fancy χρώμα που θα κάνει το μανικιούρ σου ένα από τα πιο όμορφα αξεσουάρ του καλοκαιρινού σου στιλ. Δες παραπάνω τις δικές μας προτάσεις και άσε την έμπνευσή σου ελεύθερη για να βρεις τον δικό σου τρόπο να χρησιμοποιήσεις το κίτρινο στο μανικιούρ σου. 
 

On Instagram @kyrastev