Αυτό είναι το χρώμα των μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι

By Evelina Kyrasta Aug 03, 2018

Το χρώμα των μαλλιών έχει πλέον εξελιχθεί σε επιστήμη. Τα βασικά χρώματα που ήξερες παλιά, έχουν εμπλουτιστεί με ένα σωρό νέες αποχρώσεις αλλά και τεχνικές κι έτσι είναι πολύ εύκολο να προσαρμόσεις το γούστο σου και το στιλ σου με τις τάσεις. Μετά την εμφάνιση και την ταχύτατη εξάπλωση του ombre, πέρασες στο somber, το balayage, τα highlights και τα babylights και γνώρισες αποχρώσεις παστέλ, silver, strawberry και rose gold που πλέον πολύ ευχαρίστως θα επέλεγες για τα μαλλιά σου. 

Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά τα χρώματα είναι λίγο extreme και απαιτούν ιδιαίτερο στιλ αλλά και περιποίηση για να δείχνουν όσο όμορφα θες. Αν είσαι όμως αποφασισμένη, τότε θα μπορείς να επιλέξεις ένα χρώμα διαφορετικό για τα μαλλιά σου που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Κι αν σου φαίνεται υπερβολικό, τότε δεν έχεις παρά να το φέρεις στα μέτρα σου με τη βοήθεια του hair colorist. 

Όσον αφορά στις τάσεις λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, το πιο cool χρώμα για τα μαλλιά είναι το rose gold, εκείνη η μεταλλική, ροζ απόχρωση που έχει σίγουρα πάρει το μάτι σου, την έχουν λατρέψει οι celebrities και έχει γεμίσει το pinterest. 

Δικαιολογημένα το rose gold έχει τέτοια απήχηση, λόγω της ιδιότητάς του να ταιριάζει τόσο στις ξανθιές όσο και στις μελαχρινές. Φυσικά μπορείς να το επιλέξεις για όλα τα μαλλιά σου, αλλά από την άλλη έχεις τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις και με άλλους τρόπους. 

On Instagram @kyrastev