Διατήρησε τις μπούκλες σου ζωντανές ενώ κοιμάσαι

By Evelina Kyrasta May 30, 2018
Thumbnail

Στην περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν σγουρά μαλλιά, τότε σίγουρα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να τις τιθασεύσεις. Όπως όμως, συμβαίνει με τα περισσότερα πράγμα στη ζωή, θέλουν τον τρόπο τους κι όχι κόπο. Δεν χρειάζεται να καταβάλλεις υπερπροσπάθεια για να τις βάλεις σε τάξη, αλλά να ακολουθήσεις μικρά tips. 

Υιοθέτησε, όποιο από τα παρακάτω σε βολεύει και άφησέ το να κάνει τη δουλειά του ενώ εσύ κοιμάσαι. Μην τα αφήσεις να χάσουν τη φόρμα και τον όγκο τους, απλά βρες τον ιδανικό τρόπο για σένα έτσι ώστε να τις συντηρήσεις. 

Pineaplle hairstyle. Εύκολο και στιλάτο για την έξοδό σου, αλλά και βολικό στον ύπνο. Πιάσε ένα top bun πριν κοιμηθείς, για να αποφύγεις την τριβή με το μαξιλάρι, επομένως και το φριζάρισμα.

Αν δεν σου αρέσει το top bun, πλέξε μία γρήγορα γαλλική κοτσίδα. Έτσι και θα προστατεύσεις τα μαλλιά σου και θα έχεις ένα ωραίο curly hairstyle με κίνηση. 

Η σατέν μαξιλαροθήκη είναι μία ακόμα λύση. Βοηθά αρκετά στο να μην τρίβονται και ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σου, ενώ αποφεύγεις την ξηρότητα που τα κάνει θαμπά.

Η τελευταία εναλλακτική είναι λίγο αστεία και μάλλον αποτρεπτική αν δεν κοιμάσαι μόνη σου, αλλά βοηθάει. Σου μιλώ για το σκουφάκι ύπνου ή απλά ένα σατέν μαντήλι που θα κρατήσει τα μαλλιά σου προστατευμένα κι έτσι θα αποφευχθεί η τριβή με το μαξιλάρι. 

Φέρσου καλά στις μπούκλες σου και θα σε ανταμείψουν. 
 

On Instagram @kyrastev