Αν διστάζεις να κόψεις αφέλειες με το μακρύ καρέ, τότε με αυτά τα παραδείγματα σίγουρα θα το ξανασκεφτείς

By Evelina Kyrasta Jun 11, 2018

Το μακρύ καρέ είναι ακόμα εδώ και η αλήθεια είναι ότι έχεις πολλούς λόγους να μη φύγει πολύ γρήγορα. Ακόμα και το καλοκαίρι μπορεί να είναι το ιδανικό hairlook, αφού από τη μία μπορείς να το πιάνεις κοτσίδα και να κάνεις messy buns, αλλά από την άλλη δεν απαιτεί την ώρα περιποίησης και φροντίδας που χρειάζονται τα μακριά μαλλιά.

Αυτό που ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς, όσον αφορά στο μακρύ καρέ δεν είναι αν θα το διατηρήσεις όλο το καλοκαίρι, αλλά αν θα του χαρίσεις μία πινελιά ανανέωσης. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις μία άμεση αλλαγή είναι να κόψεις αφέλειες  ή μία φράντζα ή κάτι ενδιάμεσο για να μπορείς να παίζεις με το styling. 

Το πιθανότερο είναι να μην σου περνάει αυτή η λύση από το μυαλό, κυρίως λόγω του καλοκαιριού, αλλά οι διάσημες κυρίες που θα δεις στην gallery παραπάνω θα σε πείσουν για το αντίθετο. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά φυσικά, οι αφέλειες μπορούν να σταθούν και να δείχνουν άψογες. Εξάλλου, αν δεν θες να τις έχεις στην παραλία μέσα στα μάτια σου, ένα φουλάρι ή μία κορδέλα θα τις κρατήσουν εκεί που πρέπει και μάλιστα με στιλ. 

Επομένως, αν το σκέφτεσαι μην διστάσεις να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο. Αν πάλι δεν σου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό, τότε σίγουρα θα το επεξεργάζεσαι αυτή τη στιγμή. 
 

On Instagram @kyrastev