Έχεις πολύ λεπτή τρίχα; Αυτά είναι τα κατάλληλα κουρέματα για τα μαλλιά σου!

By Evelina Kyrasta Jun 20, 2019

Αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα τότε θα έχεις συνειδητοποιήσει με την πάροδο των χρόνων πως δεν ταιριάζουν όλα τα χτενίσματα και κουρέματα στα δικά σου μαλλιά. Στη gallery που θα δεις παραπάνω σου έχουμε συμπεριλάβει όλα εκείνα τα κουρέματα που είναι ιδανικά για τη δική σου τρίχα.

Το μέτριο μήκος δείχνει πολύ πιο ωραίο σε γυναίκες με λεπτή τρίχα. Επιπλέον όσα κουρέματα είναι σε αυτό το μήκος κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια.

L&L tip: Οι μύτες πάντα βοηθάνε ώστε να φανούν τα μαλλιά πιο υγιή. Θα σε συμβουλεύαμε όμως να μην βάζεις πολλά προιόντα styling στα μαλλιά σου γιατί θα τα κάνεις να φαίνονται ακόμα πιο λίγα, ενώ παράλληλα θα χάσουν την υγιή τους όψη.

Εύκολα χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ένα τρικ που μπορείς να κάνεις για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου. Καθώς πέφτουν περισσότερα μαλλιά στη μια μεριά του προσώπου αμέσως δίνουν την εικόνα μιας πιο πλούσιας κουπ.

Τόλμησε να κόψεις τα μαλλιά σου πολύ κοντά ώστε να δυναμώσουν και χρησιμοποίησε λίγο κερί ή styling balm για να τους δώσεις σχήμα.

Τέλος, μπορείς να δοκιμάσεις ένα καρέ που να είναι πιο μακρύ από μπροστά. Αυτό το κούρεμα αποτελεί επίσης ένα τρικ που θα χαρίσει φαινομενικά όγκο στα μαλλιά σου.

 

 

On Instagram @kyrastev