Το hair color trend του φθινοπώρου θυμίζει κάτι από καλοκαίρι και είναι η απάντηση στο balayage

By Evelina Kyrasta Sep 02, 2018
Thumbnail

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι τα hair colors trends δεν μας απασχόλησαν πολύ. Μείναμε στα βασικά κι αγαπημένα αλλά τώρα με την έλευση της νέας σεζόν κάτι διαφορετικό δεν είναι καθόλου κακό να ανανεώσει την παλέτα και συνεπώς τις επιλογές σου. Η νέα απόχρωση για τα μαλλιά που προτείνει η hairstylist Kayluh Stewart είναι μία εναλλακτική του balayage που κατά κάποιο τρόπο θα καλύψει τόσο τις ξανθές όσο και τις μελαχρινές που θέλουν μία αλλαγή.

Το όνομα του νέου color trend είναι toasted coconut αλλά μάλλον δεν σου δημιουργεί μία εικόνα στο μυαλό. Πρόκειται για ένα χρώμα με σκούρες ρίζες που ανοίγει προς τα κάτω αρκετά, ενώ στο τέλος ανοίγει κι άλλο ο χρωματικός τόνος, εντείνοντας έτσι την χρωματική διάσταση που παίρνει το τελικό χρωματικό αποτέλεσμα. 

Αν το safe balayage που ξέρεις κι εμπιστεύεσαι, πιστεύεις ότι χρειάζεται μία παύση, τότε μπορείς μαζί με τον κομμωτή σου να συζητήσετε την εναλλακτική του toasted coconut. Εκείνος θα ξέρει καλύτερα πώς να σε κατευθύνει σωστά, έτσι ώστε να μείνεις ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. 

On Instagram @kyrastev