Το Hair Etc χάρισε τα δικά της Hair Tips σε μια exclusive καλοκαιρινή εκδήλωση

By Evelina Kyrasta Jul 05, 2019

Σε χαλαρό και καλοκαιρινό mood, το  Hair Etc. διοργάνωσε ένα απογευματινό meet & greet στον αισθητικά μοναδικό και εναλλακτικό χώρο του, με καλεσμένους εκπροσώπους των media και γνωστούς influencers, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.

Ο καταξιωμένος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης του Hair Etc., Μάριος Νεοφύτου, με την μακρά εμπειρία του στον χώρο της κομμωτικής, μοιράστηκε με τους καλεσμένους συμβουλές και μυστικά για καλοκαιρινά hairstyles και trends.  Guest star της βραδιάς ο επίσης καταξιωμένος Κωνσταντίνος Μαντζιώκας, ο οποίος εστίασε στην τέχνη του balayage.  Και οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί, αφού μετά την παρουσίαση, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συμβουλευτούν σε προσωπικό επίπεδο τους επαγγελματίες της εξειδικευμένης ομάδας του Hair Etc, για θέματα hairstyling και make-up.

Το Hair Etc. αποτελεί ένα καινοτόμο, κοινωνικό και εκπαιδευτικό hub με εξειδίκευση σε θέματα hair & beauty και στόχο να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία στους πελάτες της, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα και την κούραση της καθημερινότητας. Η συντομογραφία «etc» αναφέρεται στην ευελιξία αλλά και την πλειάδα υπηρεσιών που προσφέρει. 

 

On Instagram @kyrastev