Η πιο εύκολη, καλοκαιρινή εκδοχή του updo που μπορείς να κάνεις μόνη σου

Πέμπτη, Ιούνιος 14, 2018 - 09:45

Το updo από ένα πρακτικό πιάσιμο των μαλλιών έχει γίνει το hairstyle των cool IT girls και μάλιστα όχι μόνο για το street style τους. Τα τελευταία χρόνια το updo έχει περάσει από πολλά στάδια, σου έχει συστηθεί σε πολλές εκδοχές, με αξεσουάρ ή χωρίς, sleek ή messy, ψηλά ή χαμηλά στο κεφάλι σου και ακόμα έχει μία δυναμική που το συντηρεί στην πρώτη γραμμή των trends. 

Φέτος το καλοκαίρι, δεν θα είναι λίγες οι φορές που ένα updo θα σε σώσει από μία bad hair day, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε ένα επίσημο event ή απλά θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο μία εμφάνισή σου. Γι’ αυτό μόνο χρήσιμο μπορεί να σου φανεί το video που θα δεις παρακάτω, που σου δείχνει εύκολα βήματα για να κάνεις την πιο cool & chic εκδοχή του udpo. Δεν θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω από ένα σεσουάρ με φυσούν και λίγη υπομονή για να κάνεις το σωστό στέγνωμα στα μαλλιά όπως θα δεις στο video. 

Να δεις που αυτό το updo θα γίνει το αγαπημένο σου χτένισμα και στις διακοπές, αφού δεν απαιτεί χρόνο και σίγουρα πολλά hair products. 

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere