Καλεσμένη σε γάμο: Το κατάλληλο σινιόν που μπορείς να κάνεις μόνη σου

By Evelina Kyrasta Aug 30, 2018
Thumbnail

Η σεζόν γάμος-βάπτιση δεν έχει τελειώσει. Αντίθετα ξεκινάει μία πολύ δυνατή περίοδος που το πιθανότερο είναι να έχεις κι εσύ ένα αντίστοιχο κάλεσμα – αν όχι περισσότερα. Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου κακό να έχεις κατά νου ένα χτένισμα της τελευταίας στιγμής που θα μπορείς να κάνεις μόνη σου και το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Τι καλύτερο από ένα updo, ιδανικό για την εποχή και το πιθανότερο είναι να ταιριάζει με αντίστοιχα outfits που συνήθως προορίζονται για τέτοια events.

Αυτό που θα δεις στο video παρακάτω είναι ένα πολύ εύκολο updo,πολύ καλύτερο από το ίσιωμα ή τις μπούκλες με σεσουάρ, αφού και λιγότερο χρόνο θα σου πάρει και δεν θα έχεις να τα βγάλεις πέρα με τη ζέστη και την υγρασία. 

Ένα ανάλαφρο σινιόν που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και το καλύτερο είναι ότι ταιριάζει με τις περισσότερες επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου στιλιστικά, ως καλεσμένη σε έναν καλοκαιρινό γάμο. 

L&L tip: Με αυτό το σινιόν μπορείς κάλλιστα να φορέσεις τα statement σκουλαρίκια σου, που θα ολοκληρώσουν το outfit και θα του χαρίσουν την απαιτούμενη λάμψη. 

On Instagram @kyrastev