Καλοκαιρινό μανικιούρ: Ναι! Αυτή είναι η Νο1 τάση της σεζόν

By Evelina Kyrasta Jun 01, 2019

Αναρωτιέσαι ποιο σχήμα είναι το ιδανικό για τα νύχια σου φέτος το καλοκαίρι; Τα almond nails είναι η πιο δημοφιλής τάση και ανυπομονούμε να την υιοθετήσουμε κι εμείς.  Δεν έχει σημασία ποιο μήκος θα επιλέξεις στα νύχια σου αρκεί αυτά να έχουν οβάλ σχήμα. 

Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια που μπορείς να δοκιμάσεις στα νύχια σου και στην παραπάνω gallery θα δεις μερικά από τα αγαπημένα μας.

Αν έχεις κοντά νύχια ή έχεις την κακή συνήθεια να τρως τα νύχια σου τότε θα χρειαστεί να βάλεις πρόσθετα για να τα μεγαλώσεις λίγο και να δείξει το σχήμα πιο ωραίο.

Οι πιο φρουτένιες ιδέες για ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μανικιούρ

 

 

Χρώματα που αξίζει να δοκιμάσεις: Τα off white, οι μπεζ τόνοι, τα παστέλ χρώματα είναι ωραίες επιλογές, όπως επίσης και οι neon τόνοι που φέτος είναι πολύ δυνατό trend.

H πιο hot απόχρωση είναι το παλ μοβ αλλά και το μπεζ που θα «φορεθούν» πολύ και μας αρέσουν γιατί συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα!

L&L tip: Τα almond nails δείχνουν πιο ωραία όταν είναι μονόχρωμα και δεν είναι ιδιαίτερα φορτωμένα με πολλά prints, τρουκς και εκκεντρικά σχέδια. Αν ωστόσο θέλεις ένα σχέδιο που να ξεχωρίσει τότε μπορείς να δοκιμάσεις ένα ombre print που εξακολουθεί να είναι must!

 

 

 

On Instagram @kyrastev