Να πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου για να ταιριάζουν με το σκουφάκι σου

Παρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 08:30

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να χρησιμοποιήσεις όλα εκείνα τα χειμερινά αξεσουάρ που τόσο σ’ αρέσουν αλλά σπάνια το επιτρέπει ο ζεστός καιρός. Ένα από αυτά είναι το σκουφάκι, που εκτός από πρακτικό –όντως σε κρατάει ζεστή- είναι και στιλάτο. Και νομίζω υπάρχουν φορές που θες να το βάλεις ακόμα κι αν δεν νιώθεις ότι σου χρειάζεται. 

Αυτό όμως συχνά είναι πρόβλημα για μαλλιά σου, τα οποία με τα μάλλινα σκουφιά ηλεκτρίζονται και χαλάνε και η αλήθεια είναι πώς αν πριν έχεις αφιερώσει χρόνο δεν είναι ότι καλύτερο. Μπορείς όμως, να σκεφτείς μερικά hairstyles που θα ταιριάξουν με το σκουφάκι ή το καπέλο σου, αλλά ταυτόχρονα θα σου χαρίσουν στιλ και θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Πριν από σένα, οι αγαπημένες vloggers έχουν βρει τη λύση και αν δεις το παρακάτω video, τότε ίσως σε καλύψει και σε ετοιμάσει για το επόμενο hairstyle – με το σκουφάκι ή το καπέλο παρακαλώ.

 


 

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey