Να πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου για να ταιριάζουν με το σκουφάκι σου

Παρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 08:30

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να χρησιμοποιήσεις όλα εκείνα τα χειμερινά αξεσουάρ που τόσο σ’ αρέσουν αλλά σπάνια το επιτρέπει ο ζεστός καιρός. Ένα από αυτά είναι το σκουφάκι, που εκτός από πρακτικό –όντως σε κρατάει ζεστή- είναι και στιλάτο. Και νομίζω υπάρχουν φορές που θες να το βάλεις ακόμα κι αν δεν νιώθεις ότι σου χρειάζεται. 

Αυτό όμως συχνά είναι πρόβλημα για μαλλιά σου, τα οποία με τα μάλλινα σκουφιά ηλεκτρίζονται και χαλάνε και η αλήθεια είναι πώς αν πριν έχεις αφιερώσει χρόνο δεν είναι ότι καλύτερο. Μπορείς όμως, να σκεφτείς μερικά hairstyles που θα ταιριάξουν με το σκουφάκι ή το καπέλο σου, αλλά ταυτόχρονα θα σου χαρίσουν στιλ και θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Πριν από σένα, οι αγαπημένες vloggers έχουν βρει τη λύση και αν δεις το παρακάτω video, τότε ίσως σε καλύψει και σε ετοιμάσει για το επόμενο hairstyle – με το σκουφάκι ή το καπέλο παρακαλώ.

 


 

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger