Το νυφικό χτένισμα της Meghan Markle είναι ιδανικό για όλες της νύφες του καλοκαιριού κι όχι μόνο

By Evelina Kyrasta May 22, 2018

Η πολυσυζητημένη Meghan Markle ντύθηκε νύφη και είναι πλέον επίσημα μέρος του βρετανικού παλατιού με τον τίτλο της Δούκισσας του Sussex. Τόσα γράφτηκαν για την επιλογή του νυφικού και όλες τις παραβλέψεις του πρωτόκολλου που έκανε. Ένα από τα σημεία για το οποίο επίσης γράφτηκαν πολλά είναι το hairstyle της, το οποίο άλλαξε λίγο για την δεξίωση του γάμου. Υπεύθυνος γι’ αυτό ήταν ο hairstylist, Serge Normant, ο οποίος κατάφερε να κάνει την Meghan Markle να μοιάζει πολύ με αυτό που πραγματικά ήθελε η ίδια και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε δει να επιλέγει και σε άλλες τις εμφανίσεις. 

Αυτό το hairstyle όμως, σε όποια από τις δύο εκδοχές αν το προτιμάς είναι ένα από τα πιο κομψά και safe χτενίσματα που θα σε συνοδεύσουν σε μία επίσημη εμφάνιση ή ακόμα και στη νυφική σου. Είναι δροσερό χωρίς να είναι πολύ ανέμελο, είναι κομψό αλλά όχι βαρετό και μπορείς να το επιλέξεις είτε έχεις μακριά μαλλιά, είτε καρέ. 

Στις φωτογραφίες παραπάνω θα δεις τα νυφικά χτενίσματα της Meghan Markle αλλά και μερικές εναλλακτικές επιλογές για να δεις πιο ταιριάζει στο δικό σου στιλ. 
 

On Instagram @kyrastev