Το πιο καλοκαιρινό σχέδιο για τα νύχια σου είναι τα...παγωτά!

By Evelina Kyrasta Jun 13, 2019

Θέλεις να φτιάξεις στα νύχια σου ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσερό σχέδιο; Τότε τα prints με παγωτά είναι η τέλεια λύση και στη gallery μπορείς να δεις πολλά σχέδια που θα σε εμπνεύσουν πολύ!

Υπάρχουν 2 βασικές κατηγορίες για το μανικιούρ με όψη παγωτού. Η μια κατηγορία απεικονίζει απλά το σιρόπι που στάζει από το παγωτό και η άλλη αφορά κανονικά σχέδια παγωτού πάνω στα νύχια.

 

 

Και οι δυο αυτές επιλογές είναι πολύ εύκολες στο να τις σχεδιάσεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι. Θα χρειαστείς σίγουρα απαλούς τόνους για τη βάση σου αλλά και πιο σκούρα χρώματα για να φτιάξεις τα σχεδιάκια σου. Επίλεξε μόνο πώς θέλεις να είναι το παγωτό σου και ξεκίνα τη δημιουργία.

8 αντηλιακά μαλλιών που πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις σήμερα

L&L tip: Για να μην δείχνει το look σου υπερβολικό απέφυγε να κάνεις σχέδια παγωτού και στα χέρια και στα πόδια. Αν επιλέξεις να κάνεις τα prints στα χέρια σου τότε βάψε τα πόδια σου στην ίδια χρωματική βάση που έβαψες τα νύχια των χεριών σου.

Όσο για τις must αποχρώσεις του καλοκαιριού θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις σαν βάση χρώματα όπως το θαλασσί, το μοβ, το παλ πράσινο ή το λευκό!

 

 

 

On Instagram @kyrastev