Πώς θα αποφύγεις το ξανθό που κιτρινίζει και είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου;

By Evelina Kyrasta Mar 02, 2019

Όλες οι ξανθές γυναίκες ζούνε με έναν εφιάλτη! Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δούνε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους να κιτρινίζει. Δυστυχώς, για να αποφύγετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια tips που θα προστατέψουν το χρώμα σας και θα διώξουν το κίτρινο μακριά...

Tip #1: Χρησιμοποιήστε μοβ σαμπουάν. Τα συγκεκριμένα σαμπουάν διώχνουν οποιονδήποτε ζεστό τόνο που υπάρχει στα μαλλιά σας και σας χαρίζουν ένα υπέροχο λευκό ξανθό!

Tip #2: Κάντε μάσκες και θεραπείες με τα σωστά προϊόντα. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλές κρέμες και μάσκες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας ανέπαφο.

 

 

Accessorized hair: Ιδέες για ένα simple & chic χτενίσματα

Tip #3: Κρατήστε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα. Το πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα κάνει τα μαλλιά να δείχνουν αρκετά θαμπά και ξηρά. Για να τους δώσετε λάμψη χωρίς να χάσουν το χρώμα τους προσθέστε πάντα στο λούσιμό σας ένα καλό conditioner. Μην περιμένετε να δείτε αποτελέσματα από το πρώτο λούσιμο, αλλά σιγά σιγά τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν και πάλι τη χαμένη τους λάμψη.

Tip #4: Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις υψηλές θερμοκρασίες. Το σίδερο ισιώματος και το πιστολάκι χαλάνε την ποιότητα του χρώματος των μαλλιών σας και γι'αυτό θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν κατά της θερμότητας.

Tip #5: Ένας από τους χειρότερους εχθρούς του ξανθού είναι ο ήλιος και επειδή ξέρουμε καλά πως δεν πρόκειται να κάτσετε μακριά από αυτόν τουλάχιστον περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με αντηλιακό μαλλιών ή φορέστε τουλάχιστον ένα καπέλο!

 

 

On Instagram @kyrastev