Τα 7 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την εβδομάδα (ένα για κάθε ημέρα)

By Evelina Kyrasta Apr 01, 2019

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν ωραία μαλλιά και όλες θέλουν να ακολουθούν πιστά τις τάσεις. Γι'αυτό συγκεντρώσαμε τα 7 χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου αυτή την εβδομάδα. Είναι ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη μόδα των μαλλιών και θα θέλεις να τα υιοθετήσεις κι εσύ ASAP!

Δευτέρα: Η ψηλή αλογοουρά είναι must! Δοκίμασέ την και πιάσε τα μαλλιά σου όσο πιο ψηλά γίνεται. Χρησιμοποίησε scrunchies ή παιχνιδιάρικα κοκαλάκια για τέλειο styling.

Τρίτη: Τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά είναι ακόμα ένα look που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις με ένα σίδερο για μπούκλες και ένα καλό προϊόν styling.

Τετάρτη: O χαμηλός κότσος είναι ένα hairstyle που μπορείς εύκολα να κάνεις στα μαλλιά σου. Θα σου προτείναμε να ισιώσεις τα μαλλιά σου πρώτα για να δείχνει το look σου πιο ωραίο και πετυχημένο.

Πέμπτη: Τα ίσια μαλλιά επιστρέφουν στη μόδα και μάλιστα πολλές stars τολμούν και πάλι να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο look. Για να δείξει λαμπερό ένα straight hairstyle χρησιμοποίησε ένα προϊόν που είναι κατάλληλο για υψηλές θερμοκρασίες. 

6 κουρέματα που θα θέλεις (+ πρέπει) να κάνεις στα μαλλιά σου άμεσα!

Παρασκευή: Πιάσε τα μαλλιά σου μια αλογοουρά ή έναν κότσο και άφησε 2 τσουλούφια να πέσουν δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό σου. Αυτό το look το υιοθέτησε πρόσφατα και η ηθοποιός Gemma Chan και μας άρεσε πολύ!

Σάββατο: Άλλο ένα χτένισμα που λατρεύουν πολλές stars είναι το wet look. Δύο προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο wet look είναι το L'Oréal Professionnel Tecni Art A-Head Glue και το Redken Outshine 01 Anti-Frizz Polishing Milk. Ανακάτεψε αυτά τα δύο προϊόντα και άπλωσέ τα σε βρεγμένα μαλλιά. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κυριακή: Tέλος, μπορείς να «διακοσμήσεις» ακόμα και το πιο απλό styling με μερικά hair pins, που είναι huge τάση της σεζόν.

 

 

 

On Instagram @kyrastev