Τα hair trends του φθινοπώρου!

By Evelina Kyrasta Jul 16, 2019

Για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν καλύτερες από ποτέ, υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες τάσεις που μπορούμε να ακολουθήσουμε σχετικά με το θέμα "μαλλιά".

Στην παραπάνω gallery θα δεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές...

Το καρέ κονταίνει ακόμα περισσότερο για να αναδείξει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Για πλήρη ανανέωση θα σου προτείναμε να αναβαθμίσεις λιγάκι και το μακιγιάζ σου, αλλάζοντας την απόχρωση του κραγιόν που φοράς καθημερινά και τονίζοντας με διαφορετικό τρόπο τα μάτια σου.

L&L tip: Μια μάσκαρα σε καφέ χρώμα και ένα γκρι eyeliner μπορούν να μεταμορφώσουν το πρόσωπό σου. 

Τα πολύ μακριά μαλλιά είναι μια τάση που αγαπάμε ιδιαίτερα και ήδη έχουν αρχίσει να την υιοθετούν πολλές stars. Η Kim Kardashian έκανε μόδα τα μακριά ίσια μαλλιά αλλά εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την εναλλακτική ιδέα που είδαμε στην Joan Smalls και πρόκειται για μακριά μαλλιά με τέλειους κυματισμούς.

L&L tip: Αυτό το look μας αρέσει πολύ στην ombre εκδοχή του ή σε έντονο πορτοκαλί χρώμα!

Δεν θες να κόψεις ούτε να μακρύνεις τα μαλλιά σου; Τότε γέμισέ τα με hair clips.

L&L tip: Φέτος το φθινόπωρο κυριαρχούν τα hair clips με logos και μας αρέσουν ιδιαίτερα σε κότσους και αλογοουρές.

Το άφρο look είναι δύσκολη απόφαση αλλά νομίζω πως αξίζει να το δοκιμάσεις έστω και μια φορά στη ζωή σου!

L&L tip: Πριν πάρεις την απόφαση να το κάνεις δοκίμασε να πετύχεις μόνη σου άφρο look τυλίγοντας τα μαλλιά σου με καλαμάκια από σουβλάκια!

Τέλος, ακολούθησε το παράδειγμα της Lea Michele και πες όχι στη χωρίστρα στο πλάι και στις αφέλειες. Δοκίμασε ένα απλό look που φτάνει μέχρι τους ώμους και με χωρίστρα στη μέση και υιοθέτησε ένα καθαρό και φυσικό μακιγιάζ στο πρόσωπό σου.

L&L tip: Αυτό το look είναι τόσο ωραίο από μόνο του που δεν χρειάζεται κάτι δραματικό στο μακιγιάζ σου για να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Απλά επίλεξε σκιές που είναι ελαφρώς ιριδίζουσες για να δώσεις λίγη λάμψη στο βλέμμα σου.

 

 

 

 

On Instagram @kyrastev