Βρήκαμε ποια είναι τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού

By Evelina Kyrasta Jun 04, 2019

To καλοκαίρι νιώθουμε πάντα την ανάγκη για ανανέωση και η αλήθεια είναι πως η υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας κάνει πάντα την απόφασή μας για κούρεμα πιο εύκολη. Σήμερα στο Lime & Life σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με hot κουρέματα που πολλές stars δοκίμασαν και αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ.

Μακρύ ίσιο καρέ: Αν θέλεις την αλλαγή αλλά δεν θέλεις να κόψεις πάρα πολύ τα μακριά σου μαλλιά, τότε αυτή είναι μια λύση που αξίζει να δοκιμάσεις.

Στρογγυλεμένο καρέ: Η Khloe Kardashian το δοκίμασε και πολύ καλά έκανε! Το στρογγυλεμένο καρέ είναι ένα κούρεμα που πρέπει να υιοθετήσεις στα μαλλιά σου κάποια στιγμή.

8 χτενίσματα για μακριά μαλλιά ώστε να μην ζεσταίνεσαι πολύ

Σγουρές αφέλειες: Τα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά είναι πολύ δημοφιλή φέτος. Αν έχεις ήδη σγουρά μαλλιά τότε δοκίμασε να κόψεις και αφέλειες.

Αφέλειες με κενά: Αν δεν θέλεις πολύ πυκνές αφέλειες και δεν θέλεις επίσης curtain bangs τότε η λύση είναι μια! Κόψε τις πιο αραιές αφέλειες που πολλές Γαλλίδες υιοθετούν στα μαλλιά τους.

Διακριτικές μύτες: Αν επιθυμείς να προσθέσεις λίγη κίνηση στα μαλλιά σου τότε κόψε μερικές μύτες. Η αλλαγή θα είναι εμφανής χωρίς να χρειαστεί να λιγοστέψει σημαντικά το μήκος των μαλλιών σου.

Κοντές αφέλειες: Δεν φαντάζεσαι πόσο ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες οι κοντές αφέλειες. Φρόντισε να κουρέψεις τις δικές σου λίγο πιο πάνω από τα φρύδια σου ώστε να τονίσεις καλύτερα τα μάτια σου.

 

 

On Instagram @kyrastev