Αναδρομή στο παρελθόν: 10 celebrities… αγνώριστοι πριν γίνουν διάσημοι

By Evelina Kyrasta May 14, 2018

Είναι όμορφοι, διεθνούς φήμης και με τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων δολαρίων. Με άλλα λόγια ζουν αυτό που λέμε «american dream». 

Ήταν όμως πάντα έτσι; Δεν νομίζουμε. 

Οι άνθρωποι αυτοί που σήμερα μεσουρανούν έχοντας καταφέρει να κάνουν τα πρόσωπά τους αναγνωρίσιμα σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν ήταν πάντα ούτε τόσο γνωστοί ούτε τόσο… αψεγάδιαστοι. 

Η φήμη έφερε το χρήμα, το χρήμα έφερε τις βελτιώσεις στην εικόνα τους, η οποία με τη σειράς της τους εκτόξευσε στη λίστα με τους πιο γοητευτικούς celebrities που δόξασε ποτέ το Hollywood. 

Έλα όμως που οι εφηβικές τους φωτογραφίες δεν μπόρεσαν να μείνουν κρυφές από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους; Σε αυτές, απεικονίζονται εκτός από πολύ νεότεροι και πολύ διαφορετικοί, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για φιγούρες που θυμίζουν ανθρώπους της διπλανής πόρτας. 

Η συλλογή αυτή αποτελεί την τρανή απόδειξη πως ο κόσμος των φώτων μπορεί κυριολεκτικά να κάνει κάποιον να λάμψει και μάλιστα  σε επίπεδα που δεν είχε ούτε καν φανταστεί.

Πλαστικές επεμβάσεις, αλλαγές στο στυλ και image makers που ελέγχουν την κάθε τους κίνηση προκειμένου να μην εκτεθούν, είναι πάντα εκεί να σώζουν την κατάσταση!

Κάποιοι άλλαξαν πολύ. Άλλοι, πάλι, υπήρξαν ανέκαθεν υπέροχοι…

On Instagram @kyrastev