Από τον Elvis στη Janis: Έτσι θα ήταν σήμερα τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής αν δεν είχαν «φύγει» νωρίς

By Evelina Kyrasta May 14, 2018
Thumbnail

Ακούγοντας τους δίσκους τους σκεφτήκαμε πολλές φορές πόσο διαφορετική θα ήταν η βιομηχανία της μουσικής αν οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν φύγει από τη ζωή τόσο πρόωρα. 

Μπορεί να πρόλαβαν να μας χαρίσουν τεράστιες και διαχρονικές όπως αποδείχτηκε επιτυχίες, όμως δεν παύουμε να πιστεύουμε πως είχαν πολλά ακόμα να δώσουν στην international μουσική. 

Δυστυχώς, δεν πρόλαβαν. Έφυγαν στο απόγειο της δόξας και της καλλιτεχνικής τους έμπνευσης, αφήνοντας πίσω τους εκατομμύρια θαυμαστές και πολλά «γιατί;». 

Σήμερα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάτι που θα ευχόμασταν να μπορούσαμε να δούμε και υπό άλλες συνθήκες: Τους μεγαλύτερους αστέρες της μουσικής να μεγαλώνουν. 

Πρόκειται για ένα βίντεο της New York Post που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube κάτι λιγότερο από έναν χρόνο πριν -συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι-, το οποίο παρουσιάζει τα διεθνούς φήμης αστέρια του πεντάγραμμου εν έτει 2017.

John Lennon, Elvis Presley, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Kurt Cobain και Bob Marley είναι μόλις μερικοί από τους καλλιτέχνες που «ζωντανεύουν» πιο ώριμοι από ποτέ, χωρίς την παιδικότητα που διαγραφόταν στα πρόσωπά τους λίγο πριν φύγουν από τη ζωή. 

Στην πλειονότητά τους, σήμερα θα είχαν ξεπεράσει τα 70 τους χρόνια…

On Instagram @kyrastev