Δικαίωση! Οι γυναίκες celebrities που αρνούνται πλέον να κάνουν δίαιτα

By Evelina Kyrasta May 07, 2018
Thumbnail

Αν αισθάνεσαι εσύ άσχημα με τα κιλά που έβαλες το τελευταίο διάστημα, φαντάσου τι καλούνται να αντιμετωπίσουν οι διεθνούς φήμης celebrities κάθε φορά που καλούνται να «απολογηθούν» για τις ατέλειες του κορμιού τους. 

Η πίεση είναι τεράστια, ενώ ο κόσμος των φώτων δύσκολα συγχωρεί τις γυναίκες που αρνούνται να δεχτούν και να συμβαδίσουν με το λιποβαρές πρότυπο γυναίκας που «γράφει» καλά στον φακό. Αποτέλεσμα; Οι αγαπημένες μας stars συχνά μπαίνουν  στη διαδικασία εξαντλητικής δίαιτας, προκειμένου να επιστρέψουν στα «επιτρεπτά» για τον κόσμο των φώτων κιλά.

Σου φαίνεται σκληρό όλο αυτό; Πράγματι είναι. Και σίγουρα, πολύ σκληρότερο από ό,τι φαντάζονται όσοι δεν το έχουν ζήσει. 

Να που, όμως, υπάρχουν και οι εκπρόσωποι της showbiz που αρνούνται να εξακολουθήσουν να παίζουν το ίδιο παιχνίδι.

Οι γυναίκες αυτές παραδέχτηκαν on camera πως έχουν απαρνηθεί τις δίαιτες, δηλώνοντας απόλυτα κουρασμένες από τη συνεχή «μάχη» με τα κιλά τους. Από τη Jennifer Lawrence στη Demi Lovato, αυτές τις celebrities έχεις κάθε λόγο να τις αγαπήσεις λίγο περισσότερο. 

Οι ίδιες εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους λένε «όχι» στη δίαιτα, υποστηρίζοντας πως δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να καταπιεστούν τόσο πολύ για χάρη της εικόνας τους. 

Αφού εκείνες τολμούν να φάνε με λαχτάρα την πίτσα και το παγωτό τους, γιατί όχι κι εσύ; 

On Instagram @kyrastev